כל התגליות הטובות נעשות במקרה. חיפשתי מידע על טיפוס וקיבלתי אוצר אחר.
מבלי להכביר מילים כדי להיכנס ולראות
מאחר והאתר באיטלקית, ולא ניתן לבצע תרגום ישירות (לחצן ימני חסום) אני נותן גם קישור מתורגם מגוגל שיאפשר תרגום חלקי.
וקצת טעימות
בתמונה נראה חי"ר איטלקי בזמן הסתערות במדבר (מלחמת העולם השניה).
מה אתם אומרים על סנדלי החי"ר הקלות?
תותחנים אלפיניים מצבא איטליה בזמן הקרבות ביגוסלביה (מלחמת העולם השניה).
טוב זה רק חלק זעיר מהאוסף והנה הקישורים הישירים ללא תרגום
ועוד גלריות של תמונות וכרזות תעמולה ממלחמת עולם הראשונה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי weinman שמתחילה ב "אתר גלריות של תמונות עתיקות ממלחמות העולם ועוד"
שוב אתר איטלקי, הכולל סקירה של מלחמת עולם הראשונה וכולל מלבד מאמרים גם גלריות של תמונות וכרזות תעמולה מכל המשתתפים. שווה להיכנס ולראות שיש דברים שלא השתנו.
חלק מהתמונות לא סטריליות, אבל מלחמות יפות יש רק בסרטים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי weinman שמתחילה ב "אתר גלריות של תמונות עתיקות ממלחמות העולם ועוד"
וסקירות כתובות מתוך עיתונות וספרות של הזמנים ההם.
ניתן לראות לא רק את חיי היום יום אלא גם ציוד, לוגיסטיקה וביצורים נשים חיילות וגם תמונות בצבע.
בקיצור, ריכוז ענק של אלפי תמונות וכרזות ומאמרים בראי התקופה.
הידעתם למשל ,שהאנגלים העסיקו סינים בחזית המערבית לבניית ביצורים ועבודות שירות.
ולמרות שהחיפוש הזה יעשה לי בסוף טיפוס המוח, אני מתכוון לטיפוס הרים או יותר נכון לתמונות של יחידות הרריות עתיקות כמו ה- Alpini האיטלקי ואחרות לטובת חומר רקע עבור מאמר על ההיסטוריה של התרמילים.
האתר מכיל גלריות שמחולקות על פי קטגוריות, כגון שדות תעופה ופצצות הטלה, ספינות אוויר , פוסטרים מהתקופה,
בנוסף תמונות פוטו רצח של קורבנות שצולמו ע"י אייסים ידועים אשר נהגו לצלם את קורבנותיהם לאחר ההפלה, המפורסם בניהם היה מנפרד פון ריכטופן (הבארון האדום) ועוד'.
ובהזדמנות זו, במלאת 100 שנים למלחמת העולם הראשונה, הוצבה תערוכה של 100 תמונות מהמלחמה בשדרת שאנז אליזה בפריז. אחת התמונות שמאוד הרשימה אותי - נכים קטועי גפיים מהמלחמה עוברים הכשרה לעבוד בחקלאות.
נערך לאחרונה ע"י yaari בתאריך 12-11-2014 בשעה 12:15.