08-04-2005, 20:48
|
|
|
|
חבר מתאריך: 18.01.03
הודעות: 7,325
|
|
יא מניאק - אני מת מרעב !!! :)
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי yossi_co שמתחילה ב "להגר, למשוטטת, לברווז,לברמן ול-u367 שדיברו עליו רבות ,ולכול מי שלא היזכרתי, כולל אותי"
טוב, אז קונים סינטה או אנטריקוט (עדיף) אצל חינאווי (או כל אחד אחר שאין לו תמונה של הבאבאסאלי ליד הקופה - חשוב מאוד! בשר מוכשר מתאים לצלי - לא לסטייק). כשהסטייק בא למנגל הוא בטמפ' החדר, עדיף טרי. לא לשים מלח, רק פלפל שחור, רצוי גרגירים ולא טחון. מלח אפשר לשים אחרי שהסטייק מוכן. שיהיה צלוי בחוץ ומדמם למוות בפנים. אחרי הסטייק הראשון כבר תדע להכין את השאר.
אם אתה רוצה במחבת, אז צריך מחבת מיוחדת לצריבה - מברזל (לא טפלון) ועם פסים. קצת חמאה ועל אש גבוהה.
|