02-12-2007, 12:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
כן, לפני יותר משנה פתחתי שם משתמש כשהייתי במחנה קיץ, הצטרפו הרבה אנשים מהמחנה (בנוסף לאלו שכבר היה להם, ואז ממש התפלאתי מאנשים שהיו להם 100 חברים ויותר) וככה בזמן הטיול היינו יכולים להתעדכן איפה כל אחד ולהיפגש עם מי שהיינו באזור שלו.
באופן כללי זאת דרך מאוד קלה להתעדכן עם חברים מחו"ל, בטלפון זה יקר ומוזר, במסנג'ר צריך להקליד מהר וזה קשה ולא מהנה, ובפייסבוק זה נוח כי יש לך זמן לכתוב ואתה לא חייב לדבר עם מישהו כדי לעדכן.
רק שאז לפני חודשיים בערך כל הישראלים נכנסו, מצד אחד זה נחמד כי כן יצא לי לדבר עם אנשים שממזמן לא דיברתי, מצד שני זה קצת איבד את הרעיון של רשימת חברים שאתה באמת רוצה שיהיו אצלך ברשימה, יש לי בסביבות ה160 חברים (וכולם זה אנשים שאני ממש מכיר, אף אחד לא אדם וירטואלי) חלק קטן מהם אנשים שאני לא אוהב אבל לא נעים לי לעשות ignore אחרים זה אנשים שאני אדיש לזה שהם אצלי ברשימה ויש כמה שממש כיף לי שהם אצלי, למרות שלא תמיד אני עושה עם זה יותר מידיי
אני שונא את האפליקציות, בעבר הן לא היו, אני לא רוצה להילחם עם ערפדים/קאובואים/חייזרים וכל השטויות האלו, בגלל זה אני בדרך כלל מתעלם מההזמנות האלו.
את הקבוצות אני אוהב, גם את "המטרות" (יגאל עמיר לכלא לתמיד, שליש זה מביש- האגודה להגדלת כוסות הבירה וכו...)
יש גם קטעים נחמדים, לפני חודש הצטרף אליי בחור שהיה איתי בצבא מחזור אחד, הוא היה פז"מניק ואני הייתי ממש צעיר והוא דיי גידל אותי. אחרי שלא ראיתי אותו שנים הוא פתאום הצטרף ובמקרה שבוע אחרי זה גיליתי שהוא התחיל ללמוד מכינה במכללה שלי (הוא יתחיל ללמוד סמסטר הבא) אז זה מאוד נחמד שיש על מה לדבר על ההתחלה...