09-11-2007, 14:18
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.03
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי הולי
אני לא רומזת שום דבר, הדברים נאמרים פה בעדינות יחסית למצב הקיים, אתה פונה אל אותן בנות, אתה חייב לשנות את זה, באת לכאן כדי לפרוק ולקבל יעוץ, ולא כדי לקבל תשובות מיופיפות, קראתי בעבר את כל האשכולות שלך ואת כל התגובות, אתה אוהב דברים מסויימים וסוג מסויים של אנשים, אם אין לך בטחון לגשת ולעשות את זה כמו שצריך אז יש קורסים וחוגים שעוזרים, יש עוד אנשים במצב הזה, אבל לתת מסנג'ר/ איימיל זאת לא הדרך, זה לא רציני, גם אנשים שמכירים דרך צאטים/פורומים/ אתרי היכרויות מתחילים את הקשר במסנ ועוברים למציאות, מתחילים לחיות במציאות, לפגוש מישהי במציאות ולהחליף מסנ זה לא רציני בכלל! אתה כבר גדול מידי לדברים האלה.
תעבור שוב על התגובות שנתנו לך בפורום, תבין עד כמה זה לא רציני, תפנים כבר את מה שנכתב וקח את עצמך בידיים, אתה חיי את זה יותר מידי זמן, זה כבר גורם לך ללחץ להיות כבר בקשר, אתה חי בבועה שלא משנה כמה סיבובים תעשה תמיד תחזור לאותו מקום, הגיע הזמן לצאת מהבועה, לטפח את עצמך ולצאת אל העולם, להכיר ולבקש מספר טלפון!! להראות רציניות ולא נזקקות, להראות שאתה שווה ושכדאי להיות איתך ולא להיות סמרטוט בלי ביטחון עצמי, כולנו בני אדם, גם אם אתה חושב שאתה הכי מכוער בעולם או מה שלא גורם לך להיות חסר ביטחון, תפנים שכולם בדיוק אותו הדבר! אז למה לכולם זה מצליח ורק אתה תקוע? הבעיה בראש שלך, פוצץ את הבועה.
|
ואו ואו ד"ר פיל מה נסגר איתך תגידי לי 1. את מטיפה לו בטירוף במקום לייעץ כל הפסקה הראשונה של מה שרשמת אפשר לתאר אותה כסימן קריאה אחד גדול.
אין לי מושג בת כמה את אבל אני בחור בן 20 וכל מה שאמרת פה זה שטויות לחלוטין.. אבל ממש לחלוטין.
נספר לך סיפור הכרון של החברה שלי לשעבר היינו 4 חוד שנהננו וזה נגמר בטוב.
ראיתי אותה במסיבה ומי יודע לא רציתי לבבקש תטלפון כי התביישתי והיא שאלה אותי עם יש לי מסן.
מסן איסי וכל התוכנות למסרים מיידים הפכו להיות שלב שכמעת חייבים לעבור בדרך להכרות חח כאילו לא באמת חייבים אבל מאוד קל שם לפתח את הקשר כלומר, הכרתי בחוקה במסיבה סתם ישבנו דיברנו הבאתי לה תמסן דיברנו שבוע וחצי ופשוט התפתחו רגשות בלי אפילו לראות אחד תשני , זה מבטא את האופי בצורה הטובה ביותר גורם לך להשתחרר ולהיות פתוח להיות עצמך! אחרי זה נפגשנו והופ כבר על היום הראשון נהיינו ביחד.
כיום בארץ כמעת לכל אדם 3 במדינה יש איסי-מסן בטווח כל הגילאים זאת דרך מופלאה להכיר אנשים, בכל הגילאים אז רגע, בגלל שאת לא אוהב את זה או את הדרך הזאת שיתחילו איתך את קובעת שהיא ילדותית? קובעת שהיא לא משקפת את המציאות או בריחה מהחיים האמיתיים, אני אומר שאת מדבר שטויות ולסיכום: מה תגידי על בן דוד שלי שהכיר בחורה התחילו לדבר במסן, הפלא ופלא הם עומדים להינשא עוד 4 חודשים אחרי 4 שנים של חברות מופלאה ואם תשאלי אותם איך הכרתם? הם יגידו לך הכל אודות למסן.
אז בבקשה אם דרך אחת נראת בעינייך שטוטית? את תפריחי אותה ותטיפי לאנשים שהיא גרועה כי זאת פריצת דרך ענקית בתחום הדייטינג.
*אני מתנצל מעומק לב על החבפירה היהירות שלה עצבנה אותי.
|