24-10-2007, 09:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
אלייך יש לי תגובה אחת - אתה אידיוט. אני לא מתכוון לפתוח איתך דיון, אני רק ממליץ לך לחזור לבית הספר כי מן הסתם הפסדת הרבה שיעורים וזהו, כל תגובה ממך תזכה להתעלמות.
התגובה מופנת לכל מי שרואה את הסרט החשוב הזה (זאת ההיסטוריה של העם שלנו, צריך לעשות את זה לעוד סרטים היסטוריים כמו זה) ואיך שהוא המשתמש מלמעלה גרם לאיזה שהם תהיות.
דבר ראשון נבין איך עובדים קונספירטורים, לא ננסה להבין למה כי זה כבר מחקר פסיכולוגי, אלא פשוט איך - קונספירטורים אוהבים להשתמש במוסגים שהציבור הרחב לא מבין בו כדי, לעוות אותם לחלוטין, ולהציג אותו כאמת אחת ויחידה שלא ניתן לערער עליה (הקונסיפרטור יציג בדרך כלל שלל מומחים ותארים שבדקו את הסרט שלו בצורה מדוקדקת, כמובן שמדובר בגיבובי שטויות)
את האמת המשתמש הזה קצת מפתיע אותי - רוב הקונספירטורים שכותבים היום באינטרנט (ואל תדאגו, מדובר ב3,4 אנשים שפותחים משתמשים שונים כדי להיראות יותר) הבינו שהציבור כן מכיר מוסגים פיסיקליים פשוטים, וכך ביום אחד בהיר כל תורת הקונספירציה הפכה להרבה יותר "עמוקה" עברו למוסגים רפואיים כי בזה יש פחות אנשים שמבינים, למרות שכבר כמה פעמים אנשים פסלו את התיאוריות הרפואיות הקונספירטרים ממשיכים להציג אותם, כי אין להם משהו יותר טוב.
אבל טוב שהוא חזר למבנה הישן של הקונספירציה כי קל הרבה יותר להפריח אותו ולהסביר ככה למה קונספירציה זה שטויות.
ועכשיו להסבר:
ציטוט:
רואים 2 יריות אבל שומעים 3.
|
אקדח יכול לירות בערך 3 כדורים בשניה, אני לא נותן פה מהירות ודאית אבל אפשר לראות את זה מהסרט גם ולהסיק את זה לבד.
מהירות ממוצעת של כדור אקדח היא 330 מטר לשניה, זה גם פחות או יותר הזמן שהרשף של האקדח מופיע (זאת אומרת שהרשף מופיע רק לשבריר של שניה)
מצלמת וידאו ביתית מצלמת 24 פריימים לשניה, תעשו את החישוב לבד ותבינו שמצלמת וידאו ביתית לא יכולה לצלם ברציפות 3 יריות, יש בשוק מצלמות שמצלמות 1000 פריימים בשניה, אך מצלמות אלו עולות הרבה מאוד כסף והן גם גדולות מאוד. כנראה שכותב הקונספירציה ראה יותר מידי סרטים הוליוודים
ציטוט:
רואים אדם שחוטף (?) 3 יריות אבל גופו אבל גופו לא זז. חוקי האינרציה כנראה הפסיקו לפעול באותו רגע.
|
גם פה אותו ההסבר הוא אותו הסבר, רק שעולה גם תהיה, רואים בבירור שהגוף של רבין אכן זז מיד לאחר הירי, הכתף שלו נשלחת קדימה - כמובן שלקונספירטור מספיקה העובדה שזה לא נראה כמו פגיעת כדור אקדח בסרט הוליוודי כדי לנסות לשכנע את הקוראים שמדובר בזיוף. אבל במגבלות הצילום ניתן ליראות בודאות שרבין נפגע וחלק מהגוף שלו עף קדימה כתוצאה מההדף.