לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #2  
ישן 13-10-2007, 23:43
צלמית המשתמש של The Cheff
  The Cheff The Cheff אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 02.06.06
הודעות: 2,073
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי RACS שמתחילה ב "כמה שאלות לגבי מתכונים של אוכל."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי RACS
יש לי כמה שאלות לגבי איך מכינים כמה דברים (אבל, שיהיה כשר).

1. איך מכינים סוכריות גומי? (במיוחד האלה שנראים כמו ביציםי ... )

מצאתי את המתכון הזה באיזה פורום, איני יודע מה הוא באמת שווה. בכל אופן בשווקים ניתן למצא את הסוכריות הנ"ל במחירים זולים, לדוגמא, במחנה יהודה מוכרים 400-500 גרם בעשרה שקלים (בקניונים באיזור המרכז מוכרים 100 גרם ב 12 ש"ח...)

סוכריות גומי
150 גרם מיץ לימון טרי + גרידת לימון או מיץ תפוזים טרי וגרידת תפוז
30 גרם ג'לטין
125 גרם גלוקוזה נוזלית
75 גרם סוכר
תבנית של קרח (אפשר להשתמש גם בתבנית עם דוגמאות)
סוכר לציפוי


  1. מערבבים מיץ וגרידת לימון או תפוז וג'לטין. התמיסה צריכה להספג במשך כ-10 דקות לפחות.
  2. מוסיפים גלוקוזה. וסוכר.
  3. בתום 10הדקות מחממים את התמיסה במשך כ-2 דקות במיקרוגל עד שהכל נמס. כדאי להכניס את האצבעות ולבדוק שאין גבישים זעירים של ג'לטין שעדיין לא נמסו.
  4. יוצקים לתבנית שהורטבה מראש במעט מים. מקררים במקרר (או במקפיא) עד שמתמצק.
  5. כדי להוציא את הסוכריות מהתבנית, שמים את התבנית במים רותחים עד שהמעטה החיצוני נמס ואפשר להוציא את הסוכריות מהתבנית.
  6. טובלים בסוכר ואוכלים.

הערה: אפשר גם לצקת את הסוכריות לתבנית מלבנית ולחתוך אותן כשהן מתקשות.

2. איך מכינים עלי בצק? (כגון כאלה שעושים לאגרולים או סיגרים וכאלה)

בצק עלים:
יש כאן כתבה מצוינת, באופן עקרוני יותר פשוט לקנות קפוא מהסופר...




3. איך מכינים דברים כמו דוריטוס?

חפש בגוגל מתכון לנאצ'וס,דוריטוס זה השם המסחרי ...

4. איך מכינים מרזיפן? (ואז עושים ממנו צורת וצבעים)

צורות בעזרת חוש אומנותי וזוג ידיים ימניות וצבעים על ידי צבעי מאכל

מרציפן:
1.5 כוסות סוכר
0.5 כוס מים
2 כוסות שקדים מולבנים טחונים לאבקה.


בסיר בינוני להביא את המים ואת הסוכר לרתיחה ולהמשיך לבשל עד שכל הסוכר נמס.
מוסיפים את השקדים וממשיכים לבשל אש קטנה תוך עירבוב מתמיד עד שנקבל גוש שאינו נדבק לדפנות הסיר.
להניח על משטח עבודה קר (על השיש לדוגמא) ולשים את הבצק בתנועות קיפול על שנקבל בצק חלק, בהתחלה הבצק חם ורצוי להשתמש בכף או מרית

זהו, כעת ניתן לאחסן במקרר או בהקפאה - שים לב, לא לאכול מיד, יש לתת לבצק לנוח זמן מה עד שיקבל את הטעם הסופי שלו.


5. האם בכלל אפשר להכין את הדברים האלא בבית (עם דברים סטנדרטים)?

את הרוב כן, מקסימום קונים ציוד שרובו לא יקר במיוחד


תודה מראש לעונים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר