לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2007, 17:45
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06
יציאה לחטיבה לוחמת-מספר שאלות

אני בתהליכים של יציאה מקורס חובשים כלליים וכניסה לחטיבת גולני, עכשיו הבירוקרטיה בבה''ד שלי מתעכבת אומנם אך במסגרת נורמלית, עכשיו עם הקצינים שדיברתי איתם בגולני(העניין מוסדר דרך בנדוד שלי שהינו קצין שם) אני יורד מחזור לנובמבר, כלומר אני אעשה טירונות איתם, עכשיו המפקדים שלי לא ממש בעניין של לשחרר אותי,אבל בשיחה שניהלתי קודם עם אחד מהם מתברר שהסיכויים שלי להגיע כחובש כקרבי לחטיבה כשאני סיימתי קורס חובשים כלליים(למרות שהקורסים די זהים חוץ מעניין התאג''דים) הוא די קלוש, ולכן אני בדרך החוצה.
עכשיו יש לי מספר שאלות,
א.עד כמה זה חריג שזה קורה שג'ובניקים הולכים לקרבי?כלומר האם זה ממש חריג בחטיבות או שלא?
ב. לפי מה שהבנתי אם אני מגיע למחזור של נובמבר אני אהיה רשאי לגיבוש יחטיות בטרום טירונות,האם העובדה שיצאתי מהקורס בשביל להגיע לחטיבה תפגע בסיכויים שלי להתקבל?
ג. למקרה שמשהו משתבש ויצאתי מהקורס, האם אני צפוי להגיע לקצין מיון בבקו''ם או במז''י ולקבל רשימת תפקידים שתואמים פחות או יותר את מה שהיה לי בזמנו בשאלון העדפות, או שאני אתקע בתפקיד שלישותי בבסיס שלי?

תודה רבה מראש לכל העונים.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2007, 17:55
  רמבו 6 רמבו 6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חטאב מת שמתחילה ב "יציאה לחטיבה לוחמת-מספר שאלות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי חטאב מת
א.עד כמה זה חריג שזה קורה שג'ובניקים הולכים לקרבי?כלומר האם זה ממש חריג בחטיבות או שלא?.

דיי חריג כן, לא כל יום ג'ובניק מחליט לעלות פרופיל ולהיות קרבי בזמן שהקרביים (חלקם) יעשו הכל כדי להיות ג'ובניקים
ציטוט:
ב. לפי מה שהבנתי אם אני מגיע למחזור של נובמבר אני אהיה רשאי לגיבוש יחטיות בטרום טירונות,האם העובדה שיצאתי מהקורס בשביל להגיע לחטיבה תפגע בסיכויים שלי להתקבל?.

לא חושב, אתה ביחידה חדשה, ולא אמור להיות קשר, חוץ מזה אתה עשית טובה להם שהגעת לקרבי, הם לא אומרים לשפוט אותך על העבר.
ציטוט:
ג. למקרה שמשהו משתבש ויצאתי מהקורס, האם אני צפוי להגיע לקצין מיון בבקו''ם או במז''י ולקבל רשימת תפקידים שתואמים פחות או יותר את מה שהיה לי בזמנו בשאלון העדפות, או שאני אתקע בתפקיד שלישותי בבסיס שלי?.
ישן 07-10-2007, 00:30
  הילד הילד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.10.01
וואלה אחי תקרא טוב טוב כי יש לי הרבה לייעץ לך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי חטאב מת שמתחילה ב "יציאה לחטיבה לוחמת-מספר שאלות"

דבר ראשון אני במקרה גם לוחם שהיה ג'ובניק , ובמקרה אני גם חובש ככה שני יוכל לייעץ לך בשני המקרים.

טוב אז ככה אני הייתי ג'ובניק והעלתי פרופיל ויצאתי בדרך המקובלת מהיחידה שלי לבקו"ם.
(טופס 55 דרך משק"ית ת"ש והכל בדרך הרגילה ככה שזה לקח חודש ,פלוס מינוס להגיע לבקו"ם)
בבקום ראיתי קצין מיון והוא החליט על השיבוץ שלי .
לך יש קומבינות אז זה כבר טוב ואולי לא תצטרך לעבור כל מה שאני עברתי.

בנוגע לקורס חובשים - לדעתי תישאר בקורס ורק אחרכך תצא להיות לוחם.
דבר ראשון תסיים תקורס כי כשיש לך קורס ביד זה משהו אחר ואחרכך לך תדע אם תוכל לצאת עוד פעם לחובשים , זה תלוי בהקצאות ובעוד מלא דברים מסביב .
גם אם זה חובשים כללים אני לא חושב שלא יתנו לך ביחידה שלך לתפקד כחובש, סך הכל תראה להם שאתה מבין ויודע ויתנו לך את כל הסמכויות כי הקורסים לא כאלה שונים...

דבר אחרון אם תרצה לדבר איתי באיסיקיו או מסנג'ר אני ישמח לתת לך אותם בפרטי ולדבר איתך.

בהצלחה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:08

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר