לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-10-2007, 15:27
  t0m17 t0m17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.02.07
לא סגור על עצמי(קרבי או לא)

הגיוס מתקרב (קצת רחוק אבל מתקרב) ואני לא יודע מה להיות בצבא..אני משתגע
רוב החברים שלי לא רוצים ללכת לקרבי ויש כאלה משטמטים גם והם גם אומרים לי "לא טום אל תלך לקרבי... אתה סתם תבזבז 3 שנים... מהחיים ואתה גם יכול למות ובשביל מה?.."וכאלה דברים)
וזה דוחף אותי לא להיות קרבי!! אבל מצד שני אני דברתי אם אנשים שהיו בקרבי והם אומרים נכון שזה קשה אבל זה מאוד כיף.. ושאני ישתחרר אני יסתכל על זה שהייתי בן 17 ואני לא יכיר את עצמי! וחוויה של פעם בחיים.
ואני גם לפעמים אומר לעצמי אם כבר אני מתגייס עדיף לקרבי כי עברתי כבר צו ראשון אני לא יכו ל לברוח!!!
ולפעמים אני רוצה קרבי ולפעמים לא!! ואני לא יודע מה אני רוצה הדחף יותר ללכת לקרבי אבל אני מפחד שאני יצטער על זה ואז אני יצטרך לסבול 3 שנים

בקיצור רציתי לשמוע דעות אישיות שלכם מה אתם חושבים וקצת עצות!!!!

נערך לאחרונה ע"י t0m17 בתאריך 06-10-2007 בשעה 15:29. סיבה: שגיאות
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-10-2007, 16:05
  mikiller mikiller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.05.07
על מה השאלה ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי t0m17 שמתחילה ב "לא סגור על עצמי(קרבי או לא)"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי t0m17
הגיוס מתקרב (קצת רחוק אבל מתקרב) ואני לא יודע מה להיות בצבא..אני משתגע
רוב החברים שלי לא רוצים ללכת לקרבי ויש כאלה משטמטים גם והם גם אומרים לי "לא טום אל תלך לקרבי... אתה סתם תבזבז 3 שנים... מהחיים ואתה גם יכול למות ובשביל מה?.."וכאלה דברים)
וזה דוחף אותי לא להיות קרבי!! אבל מצד שני אני דברתי אם אנשים שהיו בקרבי והם אומרים נכון שזה קשה אבל זה מאוד כיף.. ושאני ישתחרר אני יסתכל על זה שהייתי בן 17 ואני לא יכיר את עצמי! וחוויה של פעם בחיים.
ואני גם לפעמים אומר לעצמי אם כבר אני מתגייס עדיף לקרבי כי עברתי כבר צו ראשון אני לא יכו ל לברוח!!!
ולפעמים אני רוצה קרבי ולפעמים לא!! ואני לא יודע מה אני רוצה הדחף יותר ללכת לקרבי אבל אני מפחד שאני יצטער על זה ואז אני יצטרך לסבול 3 שנים

בקיצור רציתי לשמוע דעות אישיות שלכם מה אתם חושבים וקצת עצות!!!!

אתה יכול ללכת לקרבי? והצבא שיבץ אותך בקרבי ? תלך!!!
תתרום ותהגן על המדינה שלך ? של העם היהודי מה יש ? קצת ציונות!!
אני קרבי עוד שבועים יוצא לחפשש כן היה קשה לא קל סגרתי הרבה פתחתי תתחת ..
אבל יש חביות אם זה בטירונות אם זה באימונים אם זה בקוו במערבים סיורים וגם ביזומות מעצרים וכו'
וגם היתי במלחמה שמע זה חשוב למדינה וגם זה יתרום לעצמך.. מה יש?
תתבגר שם תתחשל ולא תבזז שלוש שנים על להיות איזה פקיד..
כי תשלוש שנים האלה סביר להניח שתעשה ..

ישן 06-10-2007, 17:54
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי t0m17 שמתחילה ב "אני לא מתגייס לקרבי בשביל..."

קצת בעייתי אחי.. הגישה של אני הולך לקרבי בשביל עצמי סבבה והכל..
אבל יום עובר בטירונות.. עושים עוד מסע.. הסרס"פ או הרס"פ מזיינים אותך כי לא עמדת באיזה זמן שלהם(שהוא דרך אגב תמיד הגיוני ) הגוף שלך מתפרק, אתה מת לישון אבל באמצע הלילה מעירים אותך לשמירה ואז גם מחר דיי בעסה.. אם אתה תחשוב על עצמך אז תתחיל לומר לעצמך מה זה שווה את זה.. ואז תגיד אה אני עושה את זה בשבילי ולאכול את כל החרא עכשיו לא מתאים לי ותרצה לצאת.

חוץ מזה פתחת את האשכול הזה כי אתה לא סגור על עצמך אז עצה שלי היא שתחפש סיבות טובות יותר למה להיות קרבי/לוחם הריי גם ככה+- אין לך יותר מדיי ברירה(למרות שמלא יוצאים מקרבי כבר בטירונות).
ואם הגעת למצב שבו אין לך ברירה ואתה חייב להיות לוחם ולא ממש רוצה אז לפחות תנסה אפילו עם זה בשבילך..

אני אישית בקרבי בגלל העובדה שיש המון כאלה שיכולים ולא רוצים.. אז עד שאני באמת לא יוכל אני נשאר(ולא חסרות לי בעיות בבית).
ישן 06-10-2007, 18:39
צלמית המשתמש של PD1
  PD1 PD1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.11.05
שלח הודעה דרך ICQ אל PD1 שלח הודעה דרך MSN אל PD1
בוא אני יגיד לך למה אני הולך לקרבי ועוד לשריון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי t0m17 שמתחילה ב "לא סגור על עצמי(קרבי או לא)"

אל תקשיב לחברים כאלה שאומרים לך אתה סתם תבזבז 3 שנים וזה מסוכן.
אל תסתכל על זה כדבר נורא, יש הרבה דברים היום נוראיים שיכולים לגרום לך למוות או לצער (כמו נסיעה בכבישי הארץ לדוגמא, משכורת חודשית של אנשים שעובדים 12 שעות ביום וכו'...).
אני לא רואה את עצמי פראייר בגלל שאני הולך לקרבי, אני לא ציוני גדול גם כן, לא כתוב לי "טוב למות בעד ארצנו" על המצח.
עם כל הדברים הרעים שיש במדינה הזאת, יש בה חוקים ואחד החוקים שלה הוא שירות צבאי שאותו חייבים לעשות, אם אנחנו כחברה מערבית (כביכול) דמוקרטית רוצים להתקדם אנחנו חייבים לדבוק בעקרונות של חוקי המדינה וחובות אזרחיה.
חוץ מזה, אל תחשוב על זה כאתה הולך לשרת בשביל כל עם ישראל בארץ ובתפוצות, תחשוב על זה כשירות שבו אתה מגן בגופך ורוחך על משפחתך, קרובייך, חברייך ואהובייך, זאת לדעתי סיבה טובה מאוד למה ללכת לקרבי, אם ארבעת הדברים האלה חשובים לך כל כך, תאמץ אותם כסיבה לשירות קרבי, כשישאלו אותך "למה אתה פראייר, שילדי אולמרט ילכו לשרת גם כן", אתה תדע בדיוק מה לענות לאותם חברים.
ישן 06-10-2007, 20:23
  creative13 creative13 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.06
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי PD1 שמתחילה ב "בוא אני יגיד לך למה אני הולך לקרבי ועוד לשריון"

לא מבין את הגישה הזאת!
דבר ראשון הולכים לצבא בשביל המדינה ואחרי זה בשביל עצמך...

עכשיו בוא תבין משהו, יש חוקים במדינה הזאת....
אם יש לך פרופיל קרבי (ויש לך!!) ואתה לא מתגייס לאיזה פרוייקט מודיעין (וכנראה שזה גם לא יקרה לפי הקב"א שלך), משמע, אתה משתבץ ליחידה קרבית וזה לא מעניין אף אחד למה אתה רוצה או לא רוצה ללכת לקרבי או להתגייס לצבא בכלל.
ונכון להיום אלה החוקים, אתה חיי במדינה דמוקרטית ואתה חייב לכבד את החוקים האלה ויהי מה!

אין לך בכלל אופציה אחרת (אלה אם כן אתה חלאה, תוריד פרופיל למרות שאתה בריא לגמריי, ואני לא מאמין שאתה כזה)....מצטער לבשר לך אבל אלה החיים פה..

וזה מעבר לכל הציונות והתרומה לך ולמדינה בזה שתלך ליחידה קרבית, את זה כבר פירטו יפה מאוד האנשים מעליי..
ישן 06-10-2007, 22:17
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי t0m17 שמתחילה ב "אחי אני יגיד לך את האמת אני..."

אז ככה אני בקרבי בשביל העם וההיסטוריה והרבה פחות בשביל המדינה...
יותר "לא כצאן לטבח" מאשר "טוב למות בעד ארצנו"...

א' ללכת לעתודה זה לאוו דווקא לחשוב רק על עצמך.. יש מגמות מסויימות ולמעשה הרבה מהמגמות שם חשובות מאוד לצבא.. למשל רפואה או חבר'ה שהולכים למפא"ת.. והמון אחרים..

ב' לעשות צבא כמו גבר?.. בוהו לא כל מי שעושה צבא גבר.. יש אנשים ותפקידים שלדעתי סתם בזבוז כסף לצבא..

ג' איך תדע מה מתאים לך אם לא תנסה? כאילו אלה אם כן קב"ן ימליץ לך לא להיות קרבי כי יש לך בעיות.. אין לך דרך לדעת, כל אחד לוקח את זה אחרת בזמן הטירונות.

ד' נסה להתקבל לעתודה.. לא הצלחת סבבה.. לך לקרבי ותדאג להיות מורעל על המקום שאתה הולך אליו כי זה גם עוזר מאוד במצב רוח בזמן הטירונות... אני דיי מורעל על גולני אז סבבה לי שם

אגב אני מאוד מקווה שהגישה שלי והעובדה שאני קרבי לא תשתנה במהלך השנים הקרובות.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:08

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר