02-10-2007, 01:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 10.07.07
|
|
רומק היקר,
אל תפגע אבל...
אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה "זכויות יוצרים" או "הפרה של זכויות יוצרים",אני לא אתחיל להסביר לך על המונח "זכויות יוצרים" אבל אני כן אומר שאם אני אדבר על הורדות או על אתרים שמספקים הורדות זה לא ייחשב להפרה של זכויות יוצרים,זה כן ייחשב לעידוד הפרה עתידית של זכויות יוצרים(וזה לא נחשב לעבירה)ככה שמבחינה חוקית(ואתה מוזמן לבדוק את זה)אני יכול לדבר עם כל העולם ואחותו על אתרים של הורדות בלתי חוקיות,ואף אחד לא יוכל לעשות לי כלום(במידה וכמובן לא יחוקק חוק חדש...)
ורק לצורך ידיעתך:
תוכנות לשיתוף קבצים כגון ביטורנט או אמיול או Mirc או כל מה שרק תרצה הן חוקיות למהדרין(לחלקן אפילו יש משרדים בניו יורק,וצוותי פיתוח שמקבלים משכורות חוקית)התוכנות הנ"ל אינן אחראיות למה שנעשה עם התוכנות שלהן,בדיוק כמו שלצורך העניין B.M.W לא אחראית לזה שאיזה גנגסטר בישראל מחסל אנשים עם הרכבים שלהם(הב.מ.ו ידוע כחביב מאוד על העולם התחתון בא"י...)הבנת?
חשוב שתבין,שגם עם אימיל אני יכול להעביר סרט או משחק שמותקן אצלי במחשב לדוד בארה"ב,אז גם מערכות המייל העולמיות ייחשבו ללא חוקיות?
ניתן לעשות את זה גם עם איסיקיו,מסנג'ר עם כל תוכנה אחרת בעולם שמאפשרת שיתוף קבצים בין 2 משתמשים,מקווה שהבנת משהו מכל הסיפור,המשך יום טוב,ניר.