לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-09-2007, 23:14
  HBS HBS אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.06
גיוס קרבי 18 בנובמבר

אחרי שלא עברתי ראיון אגוז שהיה האחרון בשרשרת המיונים שלי, הבנתי שאני עכשיו מתמיין לפי המנילה.
שהתקשרתי למדור סיירות ושאלתי מה קורה עכשיו, כי גם לא שלחו לי צו גיוס עם תאריך מדוייק וסופי של גיוס (כמובן שקיבלתי צו גיוס ישר אחרי הצו ראשון אבל חשבתי שהוא ישתנה) הם אמרו שהתאריך שלי הוא ב18 בנובמר ושאני אדע רק ביום של הגיוס לאיפה אני מיועד. באותו יום מתגייסים גם נח"ל גולני וגבעתי ככה שזה משאיר אותי בתהיות וניחושים עד יום הגיוס לאיפה אני מיועד. וזה ממש לא בסדר מה שהם עושים שסתם משאירים אותנו בסימן שאלה כי מילא זה היה איזה חודש לפני יום הגיוס. אבל זה סתם מעצבן לא לדעת לאיפה אני מיועד....אני מקווה שבעזרת קשרים יהיה אפשר לברר לאיפה אני מיועד אחרת זה סתם יהיה חודשיים של תהיות...

עוד מישהו במצב שלי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-09-2007, 02:53
  עידן כץ עידן כץ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.07
אני במקרה יודע מה הסיפור במקרה פה...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Lennon שמתחילה ב "אני גם חושב שמגיע לו ראיון..."

מעכשיו במקרה שלו זה לפי המנילה בלבד...(סיפור זהה קרה לחבר טוב שלי)
הבחור היה איתי בגיבוש חובלים=>ראיון צנחנים=>ראיון אגוז=>ועכשיו לפי המנילה(דרך אגב...אני ידוע שזה לא הסדר כמו שכולנו מכירים אותו...אבל כידוע לכולכם...היגיון וסדר לא תמיד הם הערך העליון)

לגביך חזי...
אני משער שכמו בכל מחזור גיוס קרבי...בסביבות אמצע-סוף אוקטובר ישתנה לך תאריך הגיוס וכמה ימים לאחר מכן היעד יהיה רשום לך בקיוסק מידע וגם תישלח לביתך איגרת של החיל אליו אתה מיועד אז אתה לא צריך לחכות בדיוק עם יום הגיוס(למרות שיש גם מקרים כאלה ותפוס את המילים שלי בערבון מוגבל)
לגבי שאלתך בסוף ההודעה, התשובה היא כן...כל אלפי האנשים בכל מחזור גיוס קרבי שמשובצים לפי המנילה הם במצב כמו שלך...ואפילו יורת גרוע...כי יש אנשים שהנתונים שלהם לא מאפשרים להם להתמיין לדברים כמו יום סיירות וצנחנים וכדומה אז מהצו ראשון עד חודש לפני הגיוס הם נשארים על תאריך קבוע וחוסר ידיעה מוחלט לגבי היעד שלהם...לצער כולנו, הצבא זה לא תכנית כבקשתנו, ואם לא אנחנו נעשה את זה...אין מי שישעה את זה בשבילנו....

חפרתי ברמות מטורפות...ידעתי שאני לא צריך להישאר ער כל כך הרבה שעות ברצף...מקווה שעזרתי...לילה טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר