18-09-2007, 15:38
|
|
מנהלת פורומי הצילום
|
|
חבר מתאריך: 12.04.05
|
|
זה בסדר, התדיינות היא דבר מקובל בפורום, אפילו אם היא כוללת הקפצת האשכול של עצמך...
ולענייננו: הבנתי את כוונתך, אני מבטיחה לך. אני יודעת שאת לא ילדת צומי, או איזו בחורה אלימה ודורסנית שרוצה להשיג תגובות לאשכול שלה בכוח, ע"י רמיסת אשכולות של אחרים. זו ממש לא היתה כוונתי. אבל יוצא שאם את מקפיצה את האשכול שלך - בהכרח דחקת מטה אשכולות של אחרים, שהגיעו בצדק להיות גבוהים יותר מהאשכול שלך (ולמה "בצדק"? כי הם נפתחו אחריו ולכן זכותם לקבל את דקות החשיפה שלהם, או שהגיבו להם אחרי שהגיבו אליך, ולכן שוב - הם זכו בצדק "לעקוף" את שלך. הם פשוט השיגו יותר תגובות).
אם כל אחד מאיתנו ינסה להקפיץ את האשכול שלו כדי לקבל עוד תגובות - כל הפורום יהפוך להיות מסחרה של בקשות ודרישות לתגובות (מראה מאווווד לא רציני), ואשכולות לא יצליחו לקבל תגובות נורמליות, כי כל הזמן הם יידחקו ע"י אשכולות אחרים. (וגם אשכול שיוקפץ כמו שאת הקפצת את שלך - לא יקבל תגובות, כי מיד יבואו אחרים ויקפיצו עוד יותר את האשכול שלהם.)
שימי לב, זו לא דרישה מוגזמת או חצופה, וזו לא איזו המצאה שלי. אם תריצי חיפוש בפורום על המילים "להקפיץ"/"לדרוש" ודומותיהן, תראי שגולשים רבים זכו להערה על כך שלא נהוג להקפיץ אצלנו אשכולות בבקשה לתגובות. גם בפורומים אחרים העניין לא נהוג.
הנה אשכול שלי שלא זכה למספר התגובות שקיוויתי לו, ובכל זאת לא הקפצתי אותו. את חושבת שלא רציתי לקבל תגובות כדי ללמוד מהן? בטח שרציתי. אבל אלה החיים, וצריך לחיות עם זה.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=305141
|