11-09-2007, 22:46
|
|
מנהל פורום ספורט
|
|
חבר מתאריך: 09.04.03
|
|
מטראצי: "אני מתנצל, זידאן אלוהי הכדורגל"
הבלם האיטלקי ביקש סליחה על האירוע שהוביל לנגיחה המפורסמת בגמר המונדיאל, אך סייג את דבריו ב"לא יכולתי להתנהג בשום צורה אחרת".
14 חודשים אחרי הנגיחה המפורסמת ביותר בתולדות הכדורגל העולמי מרקו מטראצי מבקש סליחה. בלם נבחרת איטליה שגרם להרחקתו של זינדין זידאן בגמר המונדיאל האחרון, הגיש עלה של זית לכיוונו של כוכב נבחרת צרפת לשעבר.
רק בחודש שעבר גילה מטראצי, בעוד אחד מאינספור ראיונות שלו מאז התקרית, את הדברים שאמר לזידאן לפני שזה נגח בו. "אמרתי לו שאני מעדיף את החולצה של אחותו הזונה, בתשובה לדבריו ש'אם אני כל כך רוצה את החולצה שלו, הוא ייתן לי אותה בסוף המשחק'".
היום כאמור הוא כבר נשמע מפויס. "אני רוצה להתנצל בפני זידאן בגלל שבשבילי הוא אלוהי הכדורגל", אמר מטראצי. "עם זאת, לא הייתי יכול להתנהג בשום צורה אחרת וגם מישהו אחר לא היה יכול".
הבלם בן ה-34, שפצוע ולא שיחק ב-0:0 בין איטליה לצרפת בשבת האחרונה וייעדר כנראה עד תחילת 2008, טען שאין לו כעס גם על מאמן נבחרת הטריקולור שהצהיר שהכדורגל האיטלקי מלוכלך. "דומנק הראה את האינטליגנציה שלו כשאמר שהייתי איש המשחק בגמר המונדיאל", אמר מטראצי. "ידעתי את זה כבר אז, אבל לקח לי שנה להבין את זה".
"אין לי אויבים או דעות קדומות", הוסיף האיטלקי. "אני צוחק על דיאן סטאנקוביץ' וקורא לו 'צועני', אבל במחנה האימונים חלקנו את אותו חדר. אותו הדבר עם זלאטן איברהימוביץ' או ג'נארו גאטוסו, שהוא כמו אח שלי".
העתקתי את הכתבה בגלל שיש שם גם חלק שלא קשור על יובנטוס
לכניסה לכתבה המלאה צריך ללחוץ על השורה בכחול