31-08-2007, 18:38
|
|
|
חבר מתאריך: 29.10.01
|
|
מבט הפרידה מחברים זמניים...
לכולנו יש את הרבה מאוד שלבים בחיים שבו אנחנו נפרדים, כנראה לעד, מחברים שבילינו איתם תקופה בעלת משמעות בחיים, ושברור לנו שהחברות לא חזקה מספיק בכדי ליצור המשך קשר רציף להמשך החיים-
מה שיוצר את נקודת הזמן שבה למעשה אנחנו נפרדים מהם לעד- ורואים אותם בפעם האחרונה.
הפעם הראשונה ש"סימנתי" לעצמי נקודה כזו היתה בסוף התיכון.
אני לא אשכח שביום האחרון של הלימודים (שהיה כשבוע לפני הגיוס) "נפרדתי" לעד מהרבה מאוד אנשים שהיה ברור לי שלא אראה אותם עוד. חלקם מהכיתה ורובם מהשיכבה.
נקודת הזמן השניה היתה כאשר הודחתי מקורס טיס, אחרי תקופה לא ארוכה אבל מאוד אינטנסיבית, ולפני העליה לאוטובוס שהסיע אותי חזרה לבקו"ם.
מספר חודשים לאחר מכן, כבר הייתי בשיריון- לא אשכח את המבט האחרון שהעפתי לעבר חברי לצמ"פ, כאשר נפרדתי מהם כשהמשכתי לקורסי הפיקוד.
ויש עוד המון נקודות כאלה שאני מקפיד ליצור באופן מודע, מעין פרידה "רשמית" מחברים זמניים (לימודים, שותפים לדירה, עבודה...).
כמובן שמכל נקודת זמן יש את החברים המשמעותיים באמת שהמשכתי, עם חלקם יותר ואחרים פחות, ליצור עימם המשך קשר עד היום.
לכן אולי זו היתה ההצלחה של אתר "חבר'ה" שנתן לכולם הזדמנות "לרענן" היכרויות ישנות.
כמובן שהפרידות העצובות ביותר היו הפרידות ה"לא מתוכננות" מחברים ואנשים שנהרגו.
חקוקים לכם בזכרון נקודות הזמן שבהם נפרדתם מאנשים שממשיכים את חייהם במקום זה או אחר בעולם, ושבזמנו היה ברור לכם שלא תפגשו עוד לעולם?
נערך לאחרונה ע"י juda בתאריך 31-08-2007 בשעה 18:40.
|