לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-08-2007, 12:04
  liorbm liorbm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל liorbm
עזרה בבעיית התנתקות

צהריים טובים לכולם.
רציתי לשאול אולי מישהו יכול לעזור לי עם בעיה שחוזרת ונשנית במחשב שלי. יש לי אימיול 2007 גירסה 2.0 (זאת שאפשר להוריד בה קבצים גדולים מ-4 ג'יגה ) ואני מוריד בה המון. הבעיה היא שההתקשרות לאינטרנט נופלת לי כל כמה זמן ללא סיבה. בדקתי את ההגדרות של כל התוכנות הרלוונטיות ואף אחת מהן לא יוזמת ניתוק אוטומטי, מישהו מכיר אולי איזה שהיא בעיה בגרסה הזאת של אימיול?
אני משתמש בפיירוול של זונאלרם ואנטיוירוס של avast. מישהו מכיר סיבה אפשרית להתנתקויות?

ערכתי חיפוש באתר לפני שהעלתי את השאלה ועבדתי מול התמיכה הטכנית של ברק 013, הספקית שלי, הם טוענים שהבעיה היא לא ברמתם וביצענו גם בדיקות מול בזק, עושה רושם שלא מדובר בבעית חומרה.
דרך אגב, שמתי לב שהבעיה לא צצה בזמן עבודה רצופה אלא רק כשאני עוזב את המחשב לנפשו לזמן יחסית ארוך (כמה שעות ).
חשבתי אולי איזה שהיא תוכנה שאני לא מכיר מכבה את האינטרנט כשהיא לא מזהה פעילות על המחשב, אבל האופציה הזאת נבדקה באקספלורר ולא הייתה מסומנת ובפיירפוקס היא בכלל לא קיימת. למישהו יש השערות? אולי אחת מתוכנות האבטחה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:33

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר