לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-08-2007, 17:41
  olstyle olstyle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי idanmag שמתחילה ב "שאלות על המבחנים הראשונים של גאמא"

1. אתה לא עונה על מה שאתה לא יודע. הם גם יגידו לך את כל זה לפני המבחנים.
2. אני לא בטוח אבל ע"פ רוב שפות התכנות המקובלות אפשר. אני עניתי בc ופסקל. בכל אופן java די דומה לc++ ואני משאר שאתה צריך להתמצא גם בזה ככה שלא צריכה להיות בעיה (לפי מה שאני זוכר אפילו c# היה אופציה).
3. לא באמת מסובך רק אני לא מתמצא בת"א מספיק כדי להסביר וכן יורדים בת"א השלום (עזריאלי).
4. הם מחפשים הכל לתחומים שונים ולמסלולים שונים. גם בחלק של התכנות למשל אתה יכול לא לענות על הכל אבל לבנות אלגוריתם כלכך טוב ויעיל לאחת התוכנות שבטוח יקחו אותך. בשאלון האמריקאי אתה יכול לענות על השאלון של הלינוקס למשל ולקבל תפקיד בתחום הזה. הכל תלוי במה אתה יודע ובכישורים שלך. לכל תפקיד הדרישות שלו.

מעבר לכל זה בשביל להתקבל לגאמא תצריך ידע קודם או כשרון ויכולת ראלית מעולה. השאלונים האמריקאים בודקים ידע כללי וידע קודם ואם אין לך אותם לא תתקבל לתפקידים האלה. בחלק של התכנות גם עם 5 יח' מחשבים וראש ראלי (וגם לא מעט שכל) תוכל להתקבל לתפקידים מאוד מעניינים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2007, 18:31
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי olstyle שמתחילה ב "1. אתה לא עונה על מה שאתה לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי olstyle
1. אתה לא עונה על מה שאתה לא יודע. הם גם יגידו לך את כל זה לפני המבחנים.
2. אני לא בטוח אבל ע"פ רוב שפות התכנות המקובלות אפשר. אני עניתי בc ופסקל. בכל אופן java די דומה לc++ ואני משאר שאתה צריך להתמצא גם בזה ככה שלא צריכה להיות בעיה (לפי מה שאני זוכר אפילו c# היה אופציה).
3. לא באמת מסובך רק אני לא מתמצא בת"א מספיק כדי להסביר וכן יורדים בת"א השלום (עזריאלי).
4. הם מחפשים הכל לתחומים שונים ולמסלולים שונים. גם בחלק של התכנות למשל אתה יכול לא לענות על הכל אבל לבנות אלגוריתם כלכך טוב ויעיל לאחת התוכנות שבטוח יקחו אותך. בשאלון האמריקאי אתה יכול לענות על השאלון של הלינוקס למשל ולקבל תפקיד בתחום הזה. הכל תלוי במה אתה יודע ובכישורים שלך. לכל תפקיד הדרישות שלו.

מעבר לכל זה בשביל להתקבל לגאמא תצריך ידע קודם או כשרון ויכולת ראלית מעולה. השאלונים האמריקאים בודקים ידע כללי וידע קודם ואם אין לך אותם לא תתקבל לתפקידים האלה. בחלק של התכנות גם עם 5 יח' מחשבים וראש ראלי (וגם לא מעט שכל) תוכל להתקבל לתפקידים מאוד מעניינים.

בקיצר אתה אומר מה שלא יודעים לא לענות? הבנתי.. עכשיו השפה שאני יודע הכי טוב זה JAVA , בקשר לC אני יודע טיפה אבל ממה שראיתי היא דיי דומה לJAVA
אז יש מצב שזה אפשרי?
בקשר לווינדוס מה אני צריך לדעת אתה יכול לתת שאלה או נושא?

תודה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר