22-07-2007, 19:38
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
אני משער שחלונות יוצרת LABEL על כל כונן בשביל זיהוי הכונן בכל פעם שהיא עולה (שיטה שקיימת במערכות הפעלה נוספות, למרות שניתן להסתמך גם על GUID, שלפחות בלינוקס יש) - והיא מתייחסת ל LABEL-ים האלה כשהיא מסדרת את הכוננים שלה - כך שאם אתה לוקח כונן שחלונות כבר "טיפלה" בו במקום אחר, צפויות תופעות כאלה. לעומת זאת, אם תיקח סט כוננים חדשים, סביר להניח שחלונות תראה אותם לפי סדר החיבור בדיוק...
אני חושב שאחד האבסורדים הגדולים ביותר, הוא, שתוכנת ההתקנה לא מניחה מראש שמערכת ההפעלה תמיד מותקנת על כונן C. הרי לפי הקונספט של מיקרוסופט, רק הם קיימים - משמע שאם אתה מתקין מערכת הפעלה, אין סיבה שהיא לא תראה את עצמה בתור כונן C - ואפילו אם יש יותר מחלונות אחת על המערכת, אין סיבה שכל מערכת לא תראה את הכונן הראשי שממנו היא רצה בתור C - זה היה הרבה פחות מבלבל אנשים לדעתי. ואם הם מאמינים שזה היה מבלבל חלק מהאנשים, עדיין יש את הקונספט הזה שנקרא "אפשרות בחירה". תנו למשתמש לבחור. אני יודע שזה נורא קשה, ושאתם פשוט חייבים להכתיב למשתמש מה הוא רוצה, כי אתם הרי יודעים יותר טוב ממנו, אבל תנסו את זה פעם אחת. תגלו שאנשים יעריכו אתכם יותר...
|