15-07-2007, 21:20
|
|
|
חבר מתאריך: 25.07.03
|
|
אהה הנה עוד כמה.. פשוט הכנתי לידיד פעם חוברת קטנה עם בדיחות לצבא..
בבאר פתאום קם איזה איש אחד וצועק לאיש שלידו "זיינתי את אמא שך!"
האיש לא מגיב, הוא צועק עוד הפעם "זיינתי את אמא שלך!" האיש ממשיך לשבת. הוא צועק חזק ובקול "זיינתי את אמא שלך!" פתאום האיש אומר: טוב אבא אתה שיכור בוא הבייתה.
איש זקן עומד בתחנת אוטובוס ולפתע מופיע צעיר עם צבעים בשיער
ירוק כחול ואדום. הזקן מתבונן בו.
לאחר כמה דקות נגש הצעיר אל הזקן ואומר "מה קרה זקנציק' אתה לא עשית מעשים פרועים כשהיית צעיר?"
"כן" עונה הזקן "פעם שכבתי עם תוכי ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש סיכוי שאתה הבן שלי "
כשאונסים ילדה, היא צועקת: אונס!
כשאונסים זקנה, היא אומרת: או...נס!
ילד אחד מגיע לאבא שלו ואומר לו: "אבא, היום עברתי את החוויה המינית הראשונה שלי!"
אומר לו האב: "שב בני, ספר לי הכל."
הבן משיב: "בפעם הבאה אבא, אני עדיין לא יכול לשבת..."
למה בכל העולם כשעושים סקס מורידים 100 קלוריות ובישראל 1000?
תשובה: 100 בסקס ו- 900 כשרצים לספר לחברה.
אישה רווקה:
אישה אחת יורדת לסופר וקונה חלב אחד, לחם אחד, ביצה אחת, משקה אחד ושוקולד אחד. כשהיא באה לשלם שואל אותה המוכר: "תגידי מותק, את רווקה?"
האישה: "כן איך ידעת?"
המוכר: "כי את מה זה מכוערת..."
שני קצינים איבדו את הנשק האישי שלהם באותו היום. לאחר שהחיפושים לא העלו דבר הם קובעים, שישפטו אחד את השני. הם מסדרים חדר עם דגל ישראל שישמש כבית משפט, ומתחילים במשפט.שואל הקצין הראשון המשמש כשופט את השני: "האם אתה מודה באשמה?" "מודה", עונה לו הקצין הנשפט. מחליט השופט: "אני רושם לך נזיפה חמורה בתיק האישי."הם מחליפים תפקידים והקצין שנשפט הופך לשופט. הוא שואל את הקצין השני: "האם אתה מודה באשמה?" "מודה", עונה לו הקצין הראשון. "אם כך", מורה השופט, "אני גוזר עליך 3 שנים של מאסר בפועל." "איך זה ייתכן?",שואל הנאשם, "הרי אתה קיבלת רק נזיפה". עונה השופט: "בגלל שזהו המקרה השני ביחידה שלנו."
אם זה בית זונות אז תביאו זונות! אם זה צבא אז תביאו מפקדים! אבל למה להביא מפקדים זונות???
חחחחח נסחפתיי