|
13-07-2007, 18:19
|
|
|
חבר מתאריך: 24.05.07
|
|
שאלה לגבי מסד נתונים .
מכוון שאני לומד לבד PHP SQL והכל ..
חסרים לי כמה פרטי מידע ..
בניתי מסד נתונים במחשב שלי רציתי לעלות את זה לשרת הכיצד עושים זאת אני יודע לשמור את זה בקובץ שנראה כמוזכר למטה הכיצד אני מעלה אותו על שרת חינמי או בתשלום או אפילו שוב על המחשב שלי במידע ונמחק בטעות נגיד וזה גיבוי ...
תודה רבה רבה לעוזרים ..
קוד PHP:
-- phpMyAdmin SQL Dump -- version 2.6.0-pl3 -- http://www.phpmyadmin.net -- -- מארח: localhost -- זמן יצירה: מאי 24, 2007 at 10:40 AM -- גרסת שרת: 4.1.8 -- גרסת PHP: 5.0.3 -- -- מסד נתונים: `mybook` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- מבנה טבלה לטבלה `books` -- CREATE TABLE `books` ( `id` int(255) NOT NULL auto_increment, `name` text character set hebrew NOT NULL, `body` longtext character set hebrew NOT NULL, `kt` text character set hebrew NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), FULLTEXT (name,body) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1; -- -- הזרם מידע לטבלה `books` -- INSERT INTO `books` VALUES (4, 'מיכאל מזוז', 'ילד מצוין ..\r\nאחלה בחור נשמה ..\r\n', 'מתח '); INSERT INTO `books` VALUES (5, 'אם יש גן עדן', 'חמש שנים אחרי הנסיגה מלבנון חוזר לירז ליברטי אל השנה שטילטלה את חייו ? השנה האחרונה של צה"ל על הבופור. הוא חוזר אל ריבר החובש שהבטיח למות למענו; אל אושרי הסמל, הנשמה התאומה, שנשבע לירות בו אם יאבד יד; אל זיתלאווי שהמציא שפה, ובייליס שהוריד כיפה; אל שפיצר, שדיקלם "הנרי החמישי" בשלג ? ואל אלה שלא חזרו. \r\n\r\n"אם יש גן עדן" מהדהד בקול בוטה ואמיץ של דור שלם ? דור שנלחם בשם "הרעות" וחלם על חופים רחוקים, איבד חברים וכמעט איבד שפיות, פחד להסתער והסתער על הפחד, כי הפחד מדבק, הפחד ממכר. \r\n', 'מתח'); INSERT INTO `books` VALUES (6, 'אחים בקרב', 'פלוגה ה'' בדיוויזיה המוטסת 506 של צבא ארצות הברית הייתה מפלוגות הרובאים הטובות בעולם. סטיבן אמברוז מגולל את קורותיה במלחמת העולם השנייה מאז הטירונות המפרכת בבסיס שבג''ורג''יה בשנת 1942 ועד לניצחון על הצבא הנאצי. המשימות שקיבלה פלוגה מיוחדת זו, בזו אחר זו, בלא הרף, היו קשוחות ביותר: מצניחה אל מאחורי קווי האויב בצרפת בשחר של יום הפלישה לנורמנדי דרך קרבות בהולנד ועד לכיבוש "קן הנשרים" של היטלר בברכטסגדן. \r\n\r\nאחים בקרב הוא סיפורם של הגברים ביחידה יוצאת דופן זו, שלחמו, רעבו, קפאו מקור ומתו, בפלוגה שסבלה אבדות כבדות וראתה בעיטור "הלב הסגול" - העיטור הגבוה ביותר בצבא ארצות-הברית - תג תפקיד בלבד. עשרות שעות של ראיונות עם ניצולי הפלוגה וכן עיון ביומני החיילים ובמכתבים ששלחו סייעו בידי אמברוז לטוות את סיפור הפלוגה, ולהעלותו על הכתב, לרוב במילים של הלוחמים עצמם. זהו סיפור היסטורי אנושי שאי אפשר להניחו מהיד. \r\n', 'מתח'); INSERT INTO `books` VALUES (7, 'עד מתי ?\r\nכמה עוד ?\r\nלמה פה', 'תורים: 197 אדמה: 11,875 כסף: 4,091,801,621 \r\n סוג ממשל: דמוקרטיה \r\n אזרחים: 4,393,380 סך הכל חיילים: 227,139 \r\n מורדים: 88,261 יכול לגייס: 243,731 \r\n \r\n דירוג: 193 \r\n עוצמה כללית: 166,543,106,121 עוצמה צבאית: 161,839,130,000 \r\n \r\n סך הכל אדמה: 11,875 עוצמת התעשיה: 0 \r\n', ''); INSERT INTO `books` VALUES (8, 'the man', 'man of world ', ''); INSERT INTO `books` VALUES (9, 'good', 'u not good kaka', ''); INSERT INTO `books` VALUES (10, 'mikiller', 'rrr', 'רומן'); INSERT INTO `books` VALUES (11, 'miki', '', 'רומן');
|
|