11-07-2007, 18:40
|
|
|
חבר מתאריך: 23.04.07
|
|
משה, אתה צודק. אני לא פה הרבה זמן, אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לחוות דיעה וגם לראות מה קורה, גם אם אתה יותר מנוסה ממני. זה נראה כאילו יש כאן הגזמה בתגובות לאנשים מסויימים ולפעמים גם בכלל ואני חייבת לומר, לאו דווקא ספציפית עליך, אבל כעל דפוס פה בפורום - שזה באופן ישיר מה שגרם לי להיות משתמשת שקטה בפורום במשך הרבה זמן ולפחד לפרסם תמונות או תגובות לכל דבר.
אני חושבת שיש צורך כאן בפורום מצד כמה אנשים, אבל גם מצידך שאתה דווקא צלם ואדם מוערך מאוד ומנהל, קצת למתן את הצורה של תגובות מסויימות. אני חושבת שדווקא זה מה שפוגע בפורום, ולא שאלות תמימות שנובעות מהתעניינות =\ יחס אנוש תקין ומכבד צריך להיות הדבר הראשון והכי חשוב ביננו! הרבה, הרבה מעל הודעות כאלה. בכל זאת אנחנו מתעסקים באמנות, ובאמנות ובעצם בכל דבר דבר ראשון צריך להרגיש נוח אחד עם השני. ואל תשכח שמדובר בפורום, במה פתוחה, משתתפים כאן אנשים מכל המינים, הגילים, רמות הניסיון, הסוגים, וכן, גם רמות הוותק בפורום. כל אחד כאן שונה.
כולנו רוצים פורום ברמה גבוהה, אבל זה לא אומר שצריך לעלות כאן אחד על השני, ולהגביל באופן נוקשה את הכתיבה, כאשר אין בה משום פגיעה בפורום.
אמרתי את דברי, אתה לא צריך לנעול את השרשור, אני לא אכתוב כאן עוד. אם אתה רוצה להמשיך את זה, אני אשמח לדבר באייסיקיו. אני חושבת שזה נושא שצריך להתייחס אליו ברצינות.