07-07-2007, 20:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.04.04
|
|
הצעות למסלולים בנגב
yeshimon- וכל השאר המסלול שהצעת במזרח הרמון הוא אחלה של מסלול אבל לא כל כך מתאים לפורום/למפגש שאנחנו מתכננים מכמה סיבות: ספטמבר אני מאמין שכבר לא יישארו מים בגבים, המסלול הוא של שלושה ימים הליכה עם ציוד על הגב אלא אם יש למישהו גי'פ שיכול לעשות מנהלות, מסלולים ארוכים ולא מתאימים לכולם, אין שיורתים לבנות.
הצעות שלי למסלולים.
יום ראשון של הטיול- מפגש באזור ערד או עין בוקק, הליכה קצרה במסלול של עין בוקק יש אפשרות לרחצה בבריכות מים יפות, משם להמשיך לכיוון עין גדי, לרדת לחוף ולצלם את התופעות המרהיבות שיש שם( בולענים, סירה שנסחפה לחוף ונטיפי מלח התגבשו עליה) בקיצור שלל צורות וצבעים, אני רק צריך לברר איפה ניתן לרדת לחוף ללא סכנה. אפשר לנסות לשלב גם לפני את המסגלול של נחל זוהר (יפה אבל אין מים) תלוי מתי ניפגש.
אופציה שנייה ליום הראשון - נחל דוד, כן כן הייתים מלא פעמים בנחל דוד אבל אולי לא במסלול שאני מתכוון . להתחיל מבית ספר שדה עין גדי, ללכת בשביל צפית מעל נחל דוד, להגיע לקניון היבש ומפל החלון(תצפית יפה לים המלח, אולי גב מלא מים, סביר שלא) ירידה לכיוון מעיין עין גדי, ושוב כאן יש שתי אופציות. האחת פרסית קמצנית לא להיכנס לנחל דוד תחתון כדי לא לשלם ביציאה ולרדת לתל גורן, רחצה אפשרית יש לנו הבמעיין עין גדי.
השנייה לרדת לנחל דוד תחתון, שפע של מים בריכות ומפלים לצלם ולהתרחץ אבל צריך לשלם ביציאה (מחיר של כ -20 ש"ח אולי תהיה הנחה בגלל שנהיה כקבוצה.
לינה בעין גדי בחוף יש שירותים ומקלחות אני רק צריך לברר האם הם פתוחים גם בלילה.
יום שני - להצפין לכיוון ירושלים, בדרך לעצור בעין מבוע (ואדי קלט) לרחצה, ומשם להמשיך לי"ם צילום אורבני וכו',
מה אתם אומרים??????????
אה...... ושכחתי פרט קטן הדרכה עליי, לא משנה איפה נקבע לטייל.
|