במקור נכתב על ידי הציוני האחרון
שמע אני לא עשיתי טירונות כזאת,משהו קצת יותר רציני,אבל בכל זאת אתה אומר דברים לא נכונים,אתה מסתכל על הכל מזווית הראיה שלך שאתה כבר בצבא וממוקם ויודע את הכל
בן אדם שרק מתגייס גם אם אחרי הטירונות לא מבין הרבה,אז בגלל זה שואלים אותך ישר מתי הולכים הביתה,כי וואלה אתה הכי לא מרוצה מהצבא בהתחלה,כי הכל כל הזמן 'זז' לך ואין שום דבר קבוע,כל הזמן דברים חדשים,וזה עוד בלי להזכיר את המדים,את זה שאתה צעיר מת,את זה שצועקים עלייך אתה לא מבין למה ואתה צריך להתרגל למערכת חדשה.
גם אני הייתי מאד לא מרוצה בצבא בהתחלה, ובכל זאת הדבר הראשון ששאלתי זה "מה עושים?".
זה שאתה מצפה שהם\הן יתנהגו כמוך שלא יודע את הפזמ שלך בצבא,זה פשוט משהו שאתה לא צריך לעשות.
משוחרר כבר שנה, תודה. לא ציפיתי מהן להתנהג כמוני, אלא פשוט להתנהג כמו חיילות.
וכן זה שכונה אחושרמוטה לא בא להגיד משהו אחר,
אבל לפני כמה שורות טענת שמה שאני אומר לא נכון...
ואין לך מה לבוא בקטע של 'אני יכניס פה משמעת' ודברים בסגנון כי זה טירונות לצאת מידי חובה אם אפשר להגיד,ואתה לא תשנה את זה
מתי אמרתי "אני אכניס פה משמעת"? מי אמר שאני אשנה את זה? לא יודע על מה אתה מדבר...
זה שזאת טירונות לצאת ידי חובה זה מה שאמרתי, אז איפה אתה לא מסכים איתי?
בקיצור, הפוסט שלך לא כל-כך ברור.
[QUOTE=Cfox]או במילים אחרות- שכונה.
כשהטירוניות האלה מסיימות טירונות, מגיעות אליי ל"המתנה" (שלידיעת המלש"בים, לא אומר לשבת ולהמתין, אלא אומר לעשות עבודות ולהמתין), והדבר ההראשון שהן שואלות, אפילו לפני "איך קוראים לך?" או "איפה השירותים?" זה "מתי הולכים?", well....
QUOTE]
|