20-06-2007, 14:11
|
|
|
חבר מתאריך: 01.06.06
|
|
מכתב - ערעור על גיבוש חובלים
חזרתי היום מגיבוש חובלים, הייתה חוויה מדהימה, אך לא עברתי, ובכל זאת אני נעול על התפקיד, כי אני חושב שאני מתאים לשם ושלא נתתי את מאת האחוזים שלי.
כתבתי את המכתב הזה לביתן חיל הים:
ביתן חיל הים שלום!
בתאריך ה-17.6.2007 הגעתי לגיבוש חובלים שנערך בבסיס חיל הים, חיפה.
סיימתי את הגיבוש, אך לא עברתי לוועדות, שהתקיימו בסיומו של הגיבוש, נכון ליום שבו כתבתי את מכתבי זה, ב-20.6.2007.
אני מרגיש, שהתוצאה, שהתבשרתי על ידי המפקדים בסופו של הגיבוש, על כך שלא עברתי אותו, אינה משקפת את יכולתיי האמיתיות והמקצועיות כבן אדם.
אני מרגיש שלא נתתי את מאת האחוזים בגיבוש, בעיקר במבחנים על חומרי הלמידה, ובחלק מהמשימות הקבוצתיות. הרגשה זו אוכלת אותי מבפנים, מכיוון שאני חושב שאני מתאים לתפקיד מנטלית ופיזית, ומכיוון שאני מאוד אוהב את הים, אם מבפנים ואם על החוף, ותמיד חלמתי על לשרת בצה"ל בחיל הים, במיוחד על ספינת מלחמה כחובל.
עוד מימי ילדותי, השרישו בי את הערכים הפטריוטיים של שירות קרבי בצה"ל. אני גדל בבית שהאידיאולוגיה מסביבי והחינוך הערכי שקיבלתי הוא לשרת ולתרום כמה שיותר לצבא. ואני חושב, שהפוטנציאל המלא שלי כחייל ימומש בתפקיד בכיר בחיל הים. אני מכיר הרבה אנשים במערכת, חלקם בתפקיד בכיר בחיל הים וביחידת החובלים, ואני מבין מהם, ומההיכרות שלי עם עצמי, במיוחד לאחר הגיבוש אשר סיימתי אך לא עברתי, שהמקום שלי בצבא הוא במקום אחד – בחיל הים, כמנהיג וכחובל.
הנני מבקש מכם לתת לי הזדמנות נוספת להוכיח את עצמי מנטלית ומקצועית, ולתת לי את הזכות לעבור שוב את החוויה המדהימה שעברתי בימים האלו, הגיבוש ליחידת החובלים. אני בטוח, שאם תינתן לי הזדמנות נוספת להוכיח מה אני שווה בתחום הפיקודי והימי, אני אעבור את הגיבוש ואתגייס לקורס החובלים במרץ.
מה אתם חושבים?
|