21-06-2007, 16:02
|
|
מנהל פורום חומרה
|
|
חבר מתאריך: 27.05.02
|
|
תקרא את מה שאני הולך לכתוב לך, ותקרא את זה טוב טוב.
א. לא אני הצעתי לך את הספק, הציעו לך אותו לפני. זה רק מראה שלא קראת בכלל את מה שהציעו לך, ישר התנפחת. אני רק הצעתי לך אותו פעמיים, אז כנראה שבגלל זה שמת לב.
ב. אני היחיד שהעביר ביקורת על המפרט. מה זה משנה מה ביקשת? אם אני יכול לעזור לך לא לעשות טעות בקניה, איזה זכות בעולם יש לך להתרעם?
ג. ויסטה עובדת מצויין עם 2GB, שלא נדבר על כך שהיום ויסטה זה דבר מיותר לחלוטין. תוכל להשתמש ב 4GB רק אם תתקין את גירסת ה 64 ביט של ויסטה. אם לא, היא תנצל, אם אני לא טועה, רק 3.5GB, או משהו בסגנון.
ד.
ציטוט:
והניסיון שלי קצת יותר רב ממכם (אולי לא יותר מכולם, אך בטוח מילדים מעצבנים שמדברים שטיות ומתעסקים בשטיות) , זה שאני לא משקיעה את כל זמני במחשב זה סיפור אחר.
|
ניסיון במה? טטריס? באת לכאן כי יש כאן אנשים שמבינים יותר ממך בשאלות מעין אלה, אז למה אתה מקשקש שהניסיון שלך רב יותר משלנו? אין לי מושג מאיפה הקרצת פתאום את המשפט הזה, כאילו "לאבא שלי יש אקדח גדול יותר"...
ה.
ציטוט:
לאור העובדה שנתקלתי עם קשיים עם הNFORCE 650 זה עיניין אחר ולא קשור למקצועיות אלא לזמן פנוי שאין לי, כידי לחפש טמפרטורות של לוחות. השקעתי אותו בלחפש לוח "ביצועיסטי"!
|
לא נותר לי אלא לומר - Huh?... לא היה אחד באשכול הזה שדיבר על הלוח שקנית. להיפך, לוח מבוסס 650i ועוד של אסוס לא יכול להיות טעות.
ו. הרבה סימני קריאה לא עושים אותך צודק. הדברים שאתה כותב כאן כן עושים אותך חצוף. שים לב כמה תגובות עם המלצות על ספקים קיבלת באשכול הזה:
ציטוט:
1. הקירור למעבד שהחבר שלך לקח ממש גרוע, שיחליף לFreazer 7 PRO.
2. הספק האיכותי המנימלי עבור מערכת שכזו הוא הLiberty 400 שעולה 400 שקל בערך.. הספק שחבר שלך לקח מזעזע.
|
ציטוט:
HEC 400 TR-TF - זול ומצויין.
|
ציטוט:
בטווח המחיר שלך אני ממליץ בחום על FSP350-60GLN (הנתונים שלו הרבה יותר טובים מהדגמים הזולים של HEC), אבל בהסתייגות אחת: תתנה עם החנות, שאם הספק יעשה לך רעשים חשמליים (צפצופים, זמזומים, וכל דבר שלא נובע מהמאוורר), הם יקבלו אותו בחזרה בלי להתווכח.
|
ציטוט:
על אף שמדובר בספק מצויין בפני עצמו, הוא יותר טוב מהדגם הישן (שלא ראיתי כבר הרבה מאוד זמן) של HEC, ה- AR-TF 400.
בתקציב הזה, חד משמעית אין תחרות לTR-TF 400 של HEC, שמבחינת ביצועים נטו, הוא מעולה.
(הוא לא כ"כ מומלץ לOC, אינו מודולרי והעיצוב בסיסי - אך אלו דברים שלא מעניינים את רוב המשתמשים - ובכל מקרה אי אפשר למצוא כאלה בתקציב הזה בכלל ובFSP בפרט).
|
ומה אתה באת ואמרת?
ציטוט:
דבר ראשון התשובה שקיבלתי לא מספקת! זה לא פתרון לבוא לבן אדם שבחר לעצמו חלקים בקפידה מחשב (חשוב לציין שאחיו עובד בHP והוא מסר לו את המפרט למחשב יחסית אמין וחזק!)ולהביא דע סותרת ומעכזבת!!
ולכן אני לא מתערב בתכולה של המחשב, הדבר היחיד שביקשו ממני הוא ספק טוב במחיר סביר.
ולכן ספק ב500 אפילו 400 ש"ח לא מתאים לו! והבחור כן רוצה משהו נחמד וסביר שיעבוד ויסחוב מערכת שלמה עם שיפורים עתידיים כמו (שני כ.מסך)SLI ולכן שאלתי עוד פעם ועוד פעם לעזרה בנושא.
|
קיבלת המלצות לספקים טובים וזולים, רק כנראה שלא קראת בכלל מה שכתבו לך.
אבל מה אני אגיד לך, אתה אומר שקנית כבר ספק ושאתה יודע לבנות מחשבים, אז עזוב'תי, באמא ש'ך.