למי שמתאמן בזה וכבר עבר חגורה צהובה... בקרוב יש לי מבחן לחגורה ובאתר של אקב"ן יש את רוב הטכניקות למבחן בסרטון של איך לעשות אבל יש כמה שאין להם סרטון ואני לא כול כך זוכר שמות של טכניקות ככה שאני לא ממש זוכר מהם אז אם יש כאן מישהו שיכול לומר לי איך עושים עושים אותם{במילים} זה יעזור לי מאוד...
הטכניקות הם:
1)yoko shiho gatame
2)kuzure- kesa- gatame:broken scarf hou
3)tate shiho gatame
4)knee to face
לגבי הבחינה שלך אני מניח שהבחינה היא לצהובה. הדנשו משתנה מקבוצה לקבוצה אבל בכל זאת ישנו בסיס שהוא דומה. אי אפשר להסביר במילים כיצד לבצע טכניקות חייבים לנסות לראות באימון. הייתי ממליץ לך להעזר במורה שלך או בתלמיד מתקדם על מנת שתוכל לבצע את הבחינה ברמה טובה אבל בכל זאת אני יכול לתת לך רשימה של הדברים שלרוב מבוקשים בדנשו בחגורה צהובה וכמובן שיהיה בהצלחה
[font='Arial','sans-serif']טיהן טאי ג'יצו:[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']קאיטן (גלגולים): קדימה, אחורה, צד[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']אוקמי (נפילות): זמפו אוקמי (נפילה קדמית ללא גלגול), זנפו קאיטן (נפילה עם יד אחת אחרי הגלגול)[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif'] [/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']קאמאה (עמידות):[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']פודו ריו: שיזן טאי, פודוזה[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']טאגאקי יושין ריו: סזה[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']טוגאקורה ריו: דוקו[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']גויוקו ריו: איצ'ימונג'י (יד אחורית ליד מרפק), היקו, ג'ומונג'י[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
[font='Arial','sans-serif']קוטו ריו: הוקו, סייגאן (יד אחורית ליד כתף), בובי[/font][font='Times New Roman','serif'][/font]
אם אני לא טועה שלושת הראשונים זה מצבים בקרקע כמו שומר ורוכב אבל אני לא בטוח מה הם אומרים...
ולגבי ברכיה לפנים אני לא בטוח אבל זה יכול להיות או מקלינץ' או מקפיצה