05-06-2007, 15:29
|
|
|
חבר מתאריך: 15.01.06
הודעות: 6,866
|
|
חזה עוף בדבש וסוייה.
היום הייתי רעב (כהרגלי) ורציתי להכין שניצלים אך רציתי גיוון.
פרוסות חזה עוף.
רוטב
4 כפיות סוייה קיקומן
3 כפיות דגושות של דבש.
2 שיני שום גדולות קצוצות דק.
ותיבול של פפריקה חריפה ופילפל. (ולהרבב הכול)
טובלים את השניצל ברוטב ומתגנים אותו על אש בינונית- גבוהה עד שהו מתחיל להשחים אך להיזהר לא ליבש את העוף. לערכתי הטיגון הוא כדקה לצד. חושב להקפיד לטגנו על שמן זעית.
נ.ב
יצאה לי כול כך תעים ולכן חשבתי לשתף את חברי הפורום. בהצלחה.
נערך לאחרונה ע"י אודי גילת בתאריך 05-06-2007 בשעה 15:38.
|