10-05-2007, 04:17
|
|
|
חבר מתאריך: 30.10.06
|
|
כמה שאלות בקשר לגיבוש צנחנים בעוד כ4 שעות
יש לי גיבוש צנחנים ובעוד שעה וחצי אני צריך לצאת אז אני אשמח אם מישהו יספיק לענות לי על כל השאלות עד אז... זה די דחוף.
1. איך אני מגיע מתחנת אוטובוס מרכזית של ת"א לתל השומר?
2. אפשר להשתמש בכרטיסי אוטובוס שקיבלתי גם לרכבת? (ואם כן, איך אני מגיע מתחנת רכבת מרכזית בת"א לתל השומר?"
3. עברתי ניתוח ביד לפני שבועיים ויש לי תפרים אז אני לא יכול להשתתף בגיבוש ואני רוצה שתהיה לי האופציה להשתתף בזמן אחר (אני לא סגור על זה... כי אני לא בטוח שאני רוצה לדחות), יש סיכוי שאני אראה את זה לרופא והוא בכל זאת יטען שאני יכול להשתתף? אלו תפרים ממש קטנים אבל אני פשוט לא אוכל להחזיק אלונקה או לזחול כי יהיו ליכאבי תופת.
4. נניח ובאמת הראתי לו את זה והוא שולח אותי הביתה בלי דחייה, יש אפשרות שאחרי כמה חודשים אני אתחרט ואני כן אקבל גיבוש? כי לדחות גיוס זאת בעיה מבחינתי ואני צריך קודם להתייעץ עם ההורים
אני חייב להגיד לרופא אם אני רוצה דחייה או לא במקום? אי אפשר להחזיר תשובה אחרי חודש-חודשיים נניח שאני כן מעוניין בגיבוש צנחנים בנובמבר?
5. שאלה אחרונה: בגלל שידעתי שאני לא יכול להשתתף לא מילאתי את השאלון הרפואי, יכולים לעשות לי בעיות עם זה? אני חייב לבוא עם תיק ועם כל הציוד עליי או שאפשר לבוא בלי כלום וכבר על ההתחלה להסביר לרופא שיש בעיה וללכת? מתי בעצם רואים את הרופא?
מצטער שזה יצא ארוך אני פשוט ממש לחוץ... בעוד שעה וחצי אני צריך לצאת מהבית אז אני מקווה שמישהו יענה לי עד אז, תודה מראש