לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-05-2007, 14:55
  Legolas7 Legolas7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
רפואי צנחנים

הייתי אתמול בגיבוש צנחנים ובריצת 2000 סובבתי את הרגל בקילמוטר השני ואת כל שאר הריצה הצטרכתי ללכת וסיימתי בזמן של 15 דקות,אני בטוח שאם לא הייתי מסיים בזמן של 8 וחצי דקות כי הייתי עם סטופר וסיימתי את הסיבוב הראשון בזמן של 4 דקות ולקח לי עוד 11 דקות עד שהגעתי לסיום.
החובש שבדק אותי מצא שיש לי נקע ובעיקרון יצאתי,עכשיו השאלה שלי בגלל שצנחנים זה החלום שלי מה האפשריות שלי?
אני יכול אולי להתקשר למדור סיירות ולבקש אולי עוד גיבוש לתאריך האחרון שהוא ב15 כי היום ביקרתי אצל הרופא שלי והוא אמר לי שהרגל תבריא עד אז ואני רק אצטרך לשים תחבושת בזמן הריצה כדי שלא תיהיה השפעה לנקע,או שהברירה השנייה שלי היא לדחות את הגיוס למרץ?
והאם בכלל מגיע לי ניסיון חוזר של הגיבוש?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2007, 00:10
  צנחן לעולם צנחן לעולם אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.02.07
אם זה באמת החלום שלך אל תוותר.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Legolas7 שמתחילה ב "אכן כן,הצטרכתי כי יכלתי לשבת..."

אני מורעל על צנחניםו רוצה צנחנים. בחיים שלי לא רציתי דבר כמו שאני רוצה את זה אני אפילו לא יכול להסביר למה אני כל כך מורעל. אם דבר מצער זה היה קורה לי אני הייתי ניגש ב15 נקע לא נקע .אבל לא הייתי ממליץ לעשות זאת רק טמבל מורעל כמוני מספיק אהבל לעשות את זה ולסכן תרגל שלו
אני ממליץ אם אתה ממש רוצה את זה אבל ממש ואתה יודע שזה לא התלהבות שתחלוף אז תדחה תגיוס למרץ. אך אם אתה מאמין שתוכל להתפשר על חטיבה אחרת אז....
ובריאות מעל הכל כך שאם הרופאים יאמרו לך שזה סיכון ללכת לגיבוש עם הרגל שלך אז עדיף שלא תלך תוכל לגרום לנזק תמידי וחבל ועם כל הרעל זה לא שווה את זה..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר