windows xp לא עולה חסר הקובץ ntoskrnl.exe - אני מיואש!
שלום לכולם. יש לי בעייה שאני לא מצליח לפתור כבר כמעט שבוע ואני תקוע בלי מחשב. ה windows לא עולה ואני מקבל שגיאה :
Windows could not start because the following file is missing or corrupt
windows root\system32\ntoskrnl.exe השתמשתי במדריך שאומרת לעלות את המחשב עם הדיסק של ה windows ואז לכתוב: expand e:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32 הקובץ הועתק בהצלחה אבל אני עדיין מקבל את השגיאה וה windows לא עולה. ניסיתי גם את המדריך עם : bootcfg \rebuild וגם לא עזר .
אני חייב עזרה בבקשה!! כל דבר שיכול לעזור לי. תודה רבה לכל העוזרים.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avicarc שמתחילה ב "windows xp לא עולה חסר הקובץ ntoskrnl.exe - אני מיואש!"
את הקישור הראשון שכתבת כבר עברתי עליו. ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם מבחינת ה bootcfg \rebuild ולא הצליח לי. יש שם עוד משהו שלא ממש הצלחתי לעשות - שינוי הקובץ boot.ini אני לא יודע אם זה קשור. אולי תוכל בבקשה לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות כי אני באמת מיואש כבר מכל הנסיונות לפתור את הבעייה , וללא הצלחה.
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי avicarc שמתחילה ב "[b]את הקישור הראשון שכתבת כבר..."
בד"כ אם הקובץ הז הלא עובד אז יש בעיה יותר חמורה לדעתי הדלה.
הייתי מנסה להריץ את דיסק ההתקנה של חלונות לא להכנס למצב Repair הראשוני אלא להכנס למצב Repair השני אם זה אפשרי(תלחץ ENTER בשלב של בחירת ה REPAIR הראשון והמשב אמור למצוא אם יש לך מערכת חלונות מותקנת. אם אתה מגיע למצב של בחירת כונן להתקנה כנראה אתה לא יכול לעשות Repair)
במידה ואין לך את האפשרות אתה כנראה תצטרך להתקין מחדש את חלונות.
אם אתה מעוניין לשמור את כל מה שהיה לפני כן על מנת שכאשר תתקין את חלונות לא ימחק לך כלום תשתמש ב ERD COMMANDER לגשת לכונן הקשיח ותשנה את התיקיות documents and setting, program files ו windows לשמות כמו back1 וכדומה.
בתיקית windows תמחוק את כל הקבצים אבל לא את התיקיות (אם הייתי יודע את הקבצים שצריך לחפש בשביל שהתקיה לא תזוהה כהתקנת חלונות קודמת הייתי אומר לך).
בשלב הזה אתה מפעיל את התקנת חלונות מהדיסק ובשלב שלאחר בחירת הדיסק הרצוי להתקנת חלונות אתה בוחר באפשרות להשאיר את הכונן כמו שהוא(באנגלית) ואז אחרי שאתה מתקין את חלונות אתה יכול לגשת למסמכים שלי קבצי האימיול מועדפים ועוד.(לכל אחד יש את הדרך שלו אבל אתה יכול לבצע חיפוש בתיקיות ששינית ולמצוא את התיקיות הרצויות)
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי avicarc שמתחילה ב "windows xp לא עולה חסר הקובץ ntoskrnl.exe - אני מיואש!"
כל הבעייה התחילה כאשר עשיתי סריקה עם spyware doctor בסוף הסריקה נמצאו כמה קבצים שמבחינת התוכנה הם נגועים במשהו ואז כשממשיכים הלאה התוכנה מוחקת את הקבצים. ולאחר מכן ביצעה הפעלה מחדש למחשב. הקובץ ntoskrnl.exe כנראה היה בן הקבצים שהתוכנה זיהתה וכנראה מחקה. לאחר ההפעלה מחדש המחשב כבר לא פעל.
מישהו יכול בבקשה לעזור לי בכל דרך שהיא לפני שאני מבצע פורמט והתקנה חדשה של windows. כי יש לי קבצים שאני צריך במחשב ואם אני יעשה פורמט הכל יימחק לי.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי avicarc שמתחילה ב "[b]כל הבעייה התחילה כאשר..."
תוריד bart pe מפה
ותצרוב. זה דיסק bootable עם ממשק נוח שאיתו אתה יכול להעביר קבצים ותיקיות ותוכנות ובעצם הכל.
תעביר את כל מה שאתה רוצה לפרטישן אחד ואז תפרמט את השני ותתקין מחדש את המערכת.
הקובץ שוקל 3.15 מגה?זה הדיסק BOOT? נראה לך שזה יעזור? כי ניסיתי לפני כמה ימים את ה BOOT CD של KNOPPIX והמחשב עלה אבל כשנכנסתי לכונן C שלי ורציתי להעביר לתקייה של WINDOWS את הקובץ שחסר אז הוא מראה לי שהתקייה ריקה.וגם בעוד תקיות אותו דבר חלקן ריקות.
יש לך אולי פיתרון לקובץ שחסר?איך אפשר לתקן את המצב?