03-03-2005, 23:19
|
|
|
חבר מתאריך: 26.12.03
|
|
קשיי הלמידה שלי הם במתמטיקה ולא בקריאה, אבל תודה על הדאגה.
להבא אני אשתדל לקרוא. רק, תסביר לי מה עשיתי עד עכשיו ? ניחשתי מה שכתבת ?
- אתה יודע את כל הסעיפים, + גבר לתעודת זהות.
- כל מה שרשום שם יש אצלכם, + גבר גבר לתעודת זהות.
- אתה אוכל חרא, - גבר בתעודת זהות. נשארו רק עם גבר אחד.
טוב, עכשיו אני אהיה קצת רציני למה אני מבין שאני מדבר פה עם מישהו שילך ראש בקיר איתי.
הגיע הזמן שנאכל חרא ? למה ? כי בית הספר שאתה לומד בו בחר ליישם את דו"ח דוברת ?
לא ולא מותק. אתה תאכל חרא לבד. "על הזין שלי", כמו שאתה אוהב להגיד...
יש מספר ומספר סעיפים שאין לי בעיות שיכנסו. אבל עם רוב הדו"ח אני פשוט לא מסכים.
ובכל דבר ישראל מנסה להידמות ל"כל העולם". לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע - זה לא אומר שצריך להצדיק את זה כי "כל העולם עושה ככה". ואם "כל העולם" היה קופץ מהגג גם אתה היית קופץ ? לא.
אף אחד לא דיבר פה על מה אני עושה בחופש, מה אתה עושה בחופש או מה כל אחד אחר עושה בחופש. אבל חופש הוא חופש, אנשים לומדים, קורעים את התחת למבחנים, בחנים, מגנים, בגרויות, עבודות ומה לא, קמים ב 7 בבוקר מגיעים הביתה ב 2-3 בשביל מה ? בשביל תעודת בגרות - ובסוף עוד יקחו לנו את החופש בסוף שנה ? שעובר יותר מהר מהאורגזמה של איתי ?
ושוב, אתה מכניס אלימות. מה הקשר בדיוק ? אז יורידו 5 ימים מהחופש, זה ימנע כ"כ הרבה אלימות - כולי בטוח בזה.
בנוגע למקצועות חובה ומקצועות בחירה. לדעתי זה לא עניין שאמור להיות כלל ארצי.
זה עניין של עיר \ בית ספר שקובע.
אצלי בבית הספר בכיתה עיונית בוחרים 2 מקצועות מתוגברים של 5 יח"ל למי שנמצא במסלול א', ז"א מסלול הכי גבוה מבחנינת מסלולים רגילים, וכמובן שיש את מסלול מצטיינים וכו' וכו'...
ומקצוע די ג'יי, תן לי לנחש - קראת את זה פה בפורום נכון ?
מקצועות כאלו נלמדים לרוב, אם לא תמיד - בויצ"ו. אם אני צריך להסביר לך מה זה ויצ"ו אז זה פשוט יהיה עצוב.
זהו אני מניח, מקווה שתגיב כמו בן אדם בוגר.
בלי כל מיני !!!?!?!?!, בלי קללות, כמו בן אדם אתה יודע..הרי אתה עוד בן 17, אני כולי ילד, אבל זה נראה אחרת.
ליל"ט.