לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה -- ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ -- -- ברוכים הבאים לפורום גורמה -- -- אנא קיראו את דבר מנהלי הפורום -- -- שימו לב !!! רשימת הקישורים השימושיים של פורום גורמה מתעדכנת מפעם לפעם -- -- אשכול האירועים הקולינריים מחכה לעידכונים שלכם !!! -- חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תחביבים > אוכל, מסעדות ומתכונים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 03-05-2007, 18:33
צלמית המשתמש של hagar_krispin
  משתמשת נקבה hagar_krispin hagar_krispin אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 19.03.03
הודעות: 17,424
שלח הודעה דרך ICQ אל hagar_krispin Facebook profile Follow me...
ג'בטות made by krispina&joly

יוווו איזה ג'בטות מצויינות יצאו לנו
אני וחבר שלי הכנו יום שבת ג'בטות לפי המתכון שיש בפסטו ויצא פשוט מעולה.
עבודה - קלי קלות.......זמן הכנה......שמונה מאות שנים חחח ההתפחה לוקחת זמן חוצמזה המתכון קל מאוד.

הפעם לא צילמתי נקסט טיים !
קישור - פסטו- ג'בטה
מרכיבים
1/4 2 כפיות שמרים יבשים או 15 גר' שמרים טריים
1/4 כוס מים חמימים
1/4 1 כוסות + 2 כפות מים חמימים
3/4 3 כוסות קמח
1/2 1 כפיות מלח


דרך הכנה
1. ממיסים את השמרים ב-1/4 כוס מים ומשהים ל-5 דקות, מערבבים את השמרים עם הקמח,
מים, ולבסוף מוסיפים את המלח, לשים לבצק אחיד, הבצק צריך להיות דביק ורך.

2. מכסים ומניחים לתפיחה של שעה וחצי.

3. מעבירים למשטח מקומח ומחלקים את הבצק לשניים, מקמחים מעט כל חלק ויוצרים מלבנים בגודל 10 ס"מ על 15 ס"מ,
מניחים על מגש או תבנית מקומחת ומשאירים לתפיחה שניה של שעה וחצי. מכסים את הבצק במגבת מקומחת.

4. בעדינות מרימים את הבצק ומותחים מהקצוות לאורך של 30 ס"מ בערך
ומניחים על המגש המקומח לתפיחה שלישית של 30 דקות.

5. מחממים את התנור לחום גבוה, מניחים בתנור תבנית מקומחת כדי שתהיה חמה. מרימים בעדינות בעזרת לוח דק
את הג'יאבטות ומחליקים בעדינות על התבנית בתנור, זורקים על תחתית התנור מספר קוביות קרח וסוגרים מיד.

6. אופים בתנור שחומם לחום גבוה עד לקבלת גוון זהוב כהה, כ-10 דקות, מוציאים ומצננים. קוביות הקרח הנמסות יוצרות
אדים בתנור אשר יוצרים את הקרום הקשה והפריך של המאפה. לא להשתמש
באפית טורבו.

בהצלחה!
_____________________________________
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נערך לאחרונה ע"י hagar_krispin בתאריך 03-05-2007 בשעה 18:38.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:22

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר