27-02-2005, 16:49
|
|
|
חבר מתאריך: 10.11.01
הודעות: 9,600
|
|
כמו כן כדאי לציין שאין לבשר כריש "הכשר אקולוגי" :)
מדובר בחיה נכחדת עם תפקיד הרה גורל באיזון הימי העולמי.
הנתחים הללו נראים כאילו הגיעו מאחד הזנים הנפוצים בים התיכון, יתכן אפילו כאלו הנתפסים בטעות ברשתות הדיג (כך שהעוון קטן יחסית), אבל מרק זנב כריש (Shark's Fin) שהוזכר כאן מוכן במזרח מכרישים הניצודים לשם כך ואוכלוסייתם הולכת ונעלמת.
חוץ מזה - נראה משובח.
לגבי הריח, יתכן כי זה נובע מנטייתו של הכריש לאכול כל מה שזז (הוא הרי התברואן של הים ), באופן כללי, לבע"ח טורפים יש טעם עשיר יותר מאוכלי עשב/פלנקטון, ולטורפים של הטורפים - אדרבא ואדרבא.
מה שבטוח, כיף להיות בראש שרשרת המזון
|