המחשב כל רגע מתריע לי שיש לי וירוס רציני במחשב ובנוסף יש לי גם מלאאאא ספמים. בעזרת תוכנת SPYHEAL מצאתי 41 ספאמים אבל הוא לא תיקן לי אותם כי לא היה לי סיריאל נמבר. הנורטון שלי לא מוצא כלום כשאני עושה לו סריקה במחשב והמחשב ממשיך להתריע. יש לי בסרגל ליד השעון בפינה סימן של סימן שאלה שמתחלף עם איזה עיגול אדום עם פס וכשאני לוחץ עליו נפתח לי האתר http://www.spylocked.com/?aff=334
כל זה קרה אחרי איזה קובץ שהורדתי כי הוא לא נתן לי לראות איזה סרט ביאהו. חוץ מזה מאותו רגע נוצר לי עוד סרגל כלים באקספלורר של PROTECTION BAR שגם כשאני מסמן לו להוריד את הסרגל כלום לא עוזר.
בבקשה תעזרו לי אני מתחרפן פה!
תודה!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עמרי1 שמתחילה ב "האנטי וירוס לא מוצא וירוס שאני יודע שיש במחשב!!"
Video Access ActiveX Object
מאז הכל התחיל, עכשיו כשאני עושה לו אנאינסטול הוא אומר לי
?you should reboot your computer prior to unninstalling this software. reboot now
מישהו יודע להגיד לי מה לעשות?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עמרי1 שמתחילה ב "האנטי וירוס לא מוצא וירוס שאני יודע שיש במחשב!!"
עדיין יש לי על הסרגל ליד השעון את האייקון המהבהב של הסמין שאלה והעידול האדום והוא לא מוכן לרדת!
שוב, כשאני לוחץ עליו נפתח לי האתר http://www.spylocked.com/?aff=334
ככה שלדעתי זה אולי סתם פרסומת או משהו אבל כל שניה עולה לי משם בועה כזאת שאומרת שיש ספאמים ושאני אלחץ על החלון ואוריד את התוכנה.
איך אני נפתר מזה???
תודה
הבעיה שלך נשמעת מוכרת.
הTREND לא עוזר במקרה הזה ושום תוכנת אנטי וירוס אחרת!!!!
הפתרון הוא די פשוט רק שאני לא זוכר בדיוק...
אתה צריך לגגל על ההודעות שאתה מקבל +FIX ולמצוא את הקובץ EXE שמעיף את החידק הזה.
נכנסים בSAFEMODE מריצים אותו פעם אחת צריך לתת לו כמה פקודות בDOS שרשומות באתר שמספק את ההורדה והופ נגמרה הבעיה.
(אם כל זה מסובך לך אז להזמין טכנאי מחשבים יעזור לו ולך גם!)
מה שאנשים לא מבינים זה שכמו שיש תוכנות אנטי וירוס ככה יש הקרים.
לפעמים יש וירוסים וספיי וור שמטופלים עי תוכנה אחת ולפעמים צריך להוריד ולנסות משהו אחר ולפעמים הדרך לסדר זה בכלל איזה קובץ שבנו על מנת להתמודד.
אז להפעיל ראש אנשים!@@!!
לא סתם לקנות איזה תוכנת אנטי וירוס (ואו להוריד)ולצפות שהיא תעשה הכל כי אין דבר כזה.נקודה!!!
נערך לאחרונה ע"י darcek בתאריך 29-03-2007 בשעה 09:28.