08-03-2005, 18:52
|
|
|
חבר מתאריך: 22.07.04
|
|
אני מתוסכל מזה שאני בגזרה משעממת - נכון. מתיימר לדעת דברים גדולים ממני, פחות מדויק.
"ובמקרה הטוב זרקו אותך לאיזו גזרה משעממת כי אתה לא להיט" - הייתי מצטיין מחלקה בטירונות, וכל מי שהגיע לגדוד דרום מהקורס שלי היה מהמצטיינים של הקורס (לא הייתי מצטיין, אבל המופת והמצטיין הגיעו, בנוסף לעוד 9 שהציונים שלהם היו הגבוהים ביותר בקורס - שאני ביניהם, ועוד 3 שהחליטו פשוט לשלוח לגדוד כי לא היה אף אחד אחר לשלוח).
1. 7-7 קיים בוודאות בהר-דוב, וגם בכח מסוים של גדוד צפון שנמצא בחודשים האחרונים בגזרת עזה. אמרתי בפירוש - במקרה הטוב - זה לא קורה הרבה, אבל אני יודע שזה קיים ב 2 או 3 צוותים לפחות.
2. מקבל את התיקון על הנשקים של גדוד מרכז, כשאמרתי מנוסרים לכולם התכוונתי שאין שם אף אחד עם ארוך, יכול להיות שיש שם גם סוגים אחרים של נשקים, אבל אין שם ארוכים. בצפון, כמה שידוע לי, לכל המוכ"מים יש ארוך. אולי לתצפיתנים יש מקוצרים - לא ידוע לי, אבל יכול להיות. טעות שלי.
3. הפלוגה האחת שאני מדבר עליה בפיקוד מרכז היא שעושה את עיקר הפעולות הרציניות. אני מודה שיש כבוד גם לפלוגה הניידת - תותחים אחד אחד, אבל מבחינת פעולות - השתלטות על בתים וכו' כמה שידוע לי עושה רק אותה הפלוגה מהמרכז. אבל כן, יש כבוד גם לצוותים הרגליים של הניידת.
4. אני בקשר עם אנשים מכל הפלוגות (חוץ מהניידת) בגדוד דרום, לחיילים בקציעות ובערבה מתייחסים כמו זבל. עזה צפון ודרום היחס קצת יותר טוב, אבל גם לא טוב כל כך. בניידת היחס אולי טוב מהסגל אבל הגדוד טוחן אותה לגמרי (ושוב אני אומר, יש כבוד לניידת, ומה שאפשר להגיד על גדוד דרום, לא תמיד רלוונטי לגבי הניידת).
"אני פונה לכל מי שכותב ומביע דעה שיהיה בקיא בפרטים ויכתוב על מה שהוא יודע בוודאות גבוהה ולא משמועות באופן מכובד ובמגבלות בטחון המידע" - כתבתי על מה שאני יודע בוודאות (למעט הנשקים של גדוד מרכז וצפון - מודה על הטעות), לא ניזונתי משמועות, הצגתי עובדות בצורה מכובדת בלי זלזול ובלי תוספות מיותרות, ולא חרגתי ממגבלות בט"ש.
נערך לאחרונה ע"י אוגוסט04 בתאריך 08-03-2005 בשעה 18:57.
|