לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-03-2007, 23:13
צלמית המשתמש של פאקטשלי
  פאקטשלי פאקטשלי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netaneldj שמתחילה ב "בעעעעעעעעעעעעעע עלה עליי תיקן@##$%"

איכס..

גם לי קרה סיפור דומה.. (כן כן, הפכנו את האשכול הזה לאשכול חוויות עם זוחלים/ שרכים, מה יש?)
בגדנ"ע הייתה חשופית בינונית בקיר של המקלחת, אז חשבתי "חפיף, אין בתוך המקלחת עצמה, ואני חייבת להתקלח.." אז אני מתקלחת, היה ממש כיף, מיים רותחים והכל.. פתאום אני קולטת על הציר של דלת המקלחון עוד אחת בינונית. כולי נגעלת, אבל עדיין מרגיעה את עצמי, אם היו עוד הייתי רואה אותן, בנתיים אין כלום.
המשכתי לעוד שתי שניות להתקלח, ופתאום אני רואה חשופית קטנה ושקופה על קיר המקלחון.. זה היה רגע ממש מבעית, נכנסתי לסרטים שהן עולות עלי. הרס לי את המקלחת של הבוקר איכס..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-03-2007, 14:47
צלמית המשתמש של Dj-Nir
  Dj-Nir Dj-Nir אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.08.03
שלח הודעה דרך ICQ אל Dj-Nir שלח הודעה דרך MSN אל Dj-Nir
לי יש גם סיפור
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי netaneldj שמתחילה ב "בעעעעעעעעעעעעעע עלה עליי תיקן@##$%"

לפני איזה שנה וחצי (החופש הגדול בין י"א ל-י"ב) אני פותח את העיניים בלילה, לכיוון הקיר שצמוד למיטה שלי, פתאום מול העיניים שלי (שגם ככה היו קרובות לקיר) עומד ג'וק ומביט בי כזה במבט של " נוו קום כבר מצ'עמם לי פה לבד", וזה לא ממש נחמד לראות ג'וק מכזה קרוב כשקמים משינה.
באותה שניה קפצתי אחורה תפסתי כפכף והשלכתי בום לקיר, אבל הוא הספיק להתחמק.
לא מצאתי אותו ב20 דקות הקרובות. הלכתי לישון בחדר עם ג'וק ללא חשש ( חחח אמיץ)
בלילה שאחרי לפני שנרדמתי פתאום קלטתי אותו, וזה היה סופו של הג'וק

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.thebluething.com/games/images/stewie-griffin.jpg]

ישן 24-03-2007, 20:16
צלמית המשתמש של Little Kiwi
  Little Kiwi Little Kiwi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.06

איככ
חח זה מזכיר לי שבלילה שלפני היום האחרון של כיתה י' ישבתי להכין את העבודה לפולין בחדר של אחותי (שהיה בזמנו חדר עבודה), והלכתי לקחת שפתון מהחדר שלי... ושמעתי כזה "קחיצ' קחיצ'" מכיוון המיטה.. ופתאום עלה משם ג'וק ענק והתחיל להדפק בקיר :[ אז רצתי להעיר את אבא שיהרוג אותו והוא לא רצה לקום אז ירדתי להתקשר לאמא שתחזור כבר כי ישלי ג'וק בחדר!.. כשהיא חזרה היא חיפשה אותו והוא כבר לא היה שם..ופחדתי לישון.. אז נשארתי ערה כל הלילה בחדר מחשב ולא זזתי מילימטר משם..
בבוקר אבא לקח מאותו חדר משהו ומצא את הג'וק מת מתחת למתקן כביסה..
חח מסתבר שהייתי עם הג'וק באותו חדר כל הלילה :|

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:52

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר