23-03-2007, 19:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 31.05.03
|
|
אני מסכימה לחלוטין
אין כזה דבר "ליגה אחרת", אם זוהי נקודת המוצא שלך - אז התשובה באם ללכת "על זה" או לא - אמורה להיות דילך די ברורה .
אך אם את בוחרת ללכת על זה מבלי להסס (כמה טבעי שזה יהיה), את לוקחת צ'אנס שאולי ייצא מזה משהו ולדעתי זה שווה, כמו שאמרתי - אם לא תנסי, לא תדעי מה תפסידי .
אגב, אני חושבת שכן יש דמיון בין המקרה שלי לשלך, כי יש פרט "שולי" ששכחתי לציין - שיצאנו לדייט לסרט בערב שישי ופגשנו שם חצי מהשכבה שלו, בשבוע שלאחר מכן היו הרבה לחשושים; אך כאמור זה לא נגמר בגלל זה, אלא כי הבנתי שלא פגשתי את הבחור שחשבתי שאפגוש ע"פ התרשמות ממראהו .
ובאמת - מה איכפת לך מה אחרים חושבים ואומרים ? אדרבא, האנשים החכמים לא ידברו אלא יחשבו : "וואי, זו תותחית - התחילה עם הבחור שהיא נדלקה עליו !" האנשים "הקטנים" מאידך, ינסו לגרום לך להרגיש קטנה, אל תתני להם, חשוב שתדעי מי את ותהיי בטוחה בעצמך, רק זה יוביל אותך להישגים ולא לתבוסות מלפני שאפילו ניסית .
(את גם יכולה להסתכל על זה בצורה משעשעת - את נותנת לאנשים "בשר" לדבר עליו (שזה משהו שהוא כמו אוויר לנשימה לאנשים מסויימים) אך מזל שזו אופנה חולפת, עד מהרה הם ימצאו נושא "חם" יותר לדבר עליו, האמיני לי ) .
בהצלחה, אשמח לעדכון
רחלי .