15-03-2007, 01:49
|
|
|
חבר מתאריך: 04.03.07
|
|
אני רוצה לחזק ולהוסיף
שלכל אורך החיים שלי, בכל מסגרת חברתית שהייתי תמיד ראיתי במו עיני שהביישנים והחסרי ביטחון תמיד תמיד תמיד , לפחות כמעט תמיד, נדחפים לשוליים החברתיים, כלומר פחות מקובלים פחות אנשים מדברים איתם וכו', בכל מקום זה ככה, כמובן שאסור שתהיה עם עודף בטחון ותדבר עם בנות כאילו אתה חושב שאתה מלך, אבל אף פעם לא ראיתי את מלכת הכתה או השכבה מסתובבת עם הטיפוס הביישן, מלכות הכתה תמיד עם המנהיגים, את זה אני זוכר למרות שסיימתי בית ספר ממזמן מזמן..
זה נכון שיש את האלה שנמשכות לביישנים כי זה חמוד עבורם, אבל בתכלס לא כל הבנות נמשכות לזה ויוצאות דווקא עם מי שמדבר איתם 24 שעות ומצחיק אותם כל שתי שניות, הקרציות האלה שלא מפסיקים לדבר אתם מכירים.. (במיוחד מצחיקים אותי האלה שמרוב שהם מדברים ומצחיקים איזו בת חרמנית אחת, אתה רואה אותה תוך כדי שהיא צוחקת בטירוף אתה קולט היא כמעט מורידה תבגדים, כנראה זה מחרמן אותה, במשה זה קשור? קשור בזה שביישן בחיים לא היה מצליח להצחיק אותה ככה שתרצה לעשות איתך במקום)
אבל אני כן מסכים לגבי זה שאם תהיה ביישן אבל למרות זאת תדבר עם בנות ותראה להם שאתה מעוניין בהם למרות שאתה ביישן, אז זה כן תכונה קטלנית.. כי אם תהיה ביישן ולא תנסה לדבר עם מישהי לפחות קצת, לא תתקדם לשום מקום ותשאר תמיד בשוליים בקצה, אף אחד לא יגש אליך.. אם מישהי ניגשה אליך, כנראה שאתה מזליסט
נערך לאחרונה ע"י אוזבקי בתאריך 15-03-2007 בשעה 01:54.
|