ואני רוצה לקנות מהם מדפסת..(:
קניתי מהם מדפסת אחרי מספר חודשים באמצע הדפסה נתקעה התוכנה שלה והייתה הודעת שגיאה שנראית כאילו לקחו אותה מאסמבלר... כיבוי והדלקה מספר פעמים לא עזר. זה היה ביום חמישי ב 11 בבוקר בערך התקשרתי אליהם ב 2 היה שליח שלהם אצלי, לקח את המדפסת ביום ראשון בשעות הבוקר היא חזרה תקינה... נ.ב קבעו איתי טווח של שעה בשתי הפעמים והגיעו במרחק של 10 דקות מהשעה הנקובה המוקדמת של הטווח (נדמה לי שלראשונה בחיי ששליחות הגיעה בזמן?)
נמאס לכם לזכור סיסמאות? לחצו כאן!
ציטוט: במקור נכתב על ידי שימי קניתי מהם מדפסת אחרי מספר חודשים באמצע הדפסה נתקעה התוכנה שלה והייתה הודעת שגיאה שנראית כאילו לקחו אותה מאסמבלר... כיבוי והדלקה מספר פעמים לא עזר. זה היה ביום חמישי ב 11 בבוקר בערך התקשרתי אליהם ב 2 היה שליח שלהם אצלי, לקח את המדפסת ביום ראשון בשעות הבוקר היא חזרה תקינה... נ.ב קבעו איתי טווח של שעה בשתי הפעמים והגיעו במרחק של 10 דקות מהשעה הנקובה המוקדמת של הטווח (נדמה לי שלראשונה בחיי ששליחות הגיעה בזמן?) אוו נחמד לשמוע, תודה ((:
אין בעד מה, רק קח בחשבון שלא קניתי מדפסת צעצוע, אלא לייזר צבעונית באלף ומשהו שקל - מה שנחשב "מדפסת עסקית" - אם אתה מתכוון לקנות משהו פשוט יותר, אולי היחס שלהם שונה - אני לא יודע - בדוק את תנאי האחריות לפני הקנייה...