|
28-02-2007, 16:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.06.05
|
|
אני אתן לך את כל זה!!
מחשב, טלפון, מסך, מקלדת, עט, עיפרון, מחק, טוש, פלאפון, דאודורנט, משקפיים, מחזיק מפתחות, טישו, אקמול, וואליום, לורד, כובע, כובע צמר, בושם, דף, דפים, קלסר, חומר לבגרות בספרות, פד לעכבר, עכבר למחשב, עכבר אמיתי, מיטה, מצעים, כרית, ציפית, סמיילי, סטיקר, מדבקה, משחק של סימס 1 המקורי, עיתון, חרב, תחפושת של תורמן מקיל ביל, תמונה, 100 דולר, שעון מעורר, מזוודה, אותיות אהו"י, דיסקים לצריבה, דיסקים DVD לצריבה, ספר של נחמן ברסלב, מחברת מתמטיקה, ספר בני גורן 007, פלייסטיישן 2, שבב לפלייסטיישן 2, 15 משחקים מקוריים, 100 משחקים לא מקוריים, מפצל שלטים, 4 שלטים, שולחן מחשב, מדפסת משולבת עם סורק, פח אשפה, שקית ניילון לפח אשפה, נעליים לבנות, נעליים חומות, נעלי בית קיפי, עוד כרית מיוחדת כזאת, הרבה שקעים, הרבה תקעים, לוח שעם, תמונה של הכלב שלי, דגל עצום של ליברפול, הרבה צעיפי ליברפול, צעיפים אחרים: דורטמונד, מכבי, אנגליה, ילקוט בית ספר, ספה ל2-3 אנשים, כלב חי, הרבה זבל, ארון, הרבה בגדים מהשוק, 2-3 ג'ינסים טובים, כמה חגורות איכותיות, ארון מדפים בצבע חום, בובות שונות, משקפי שמש של טייסים מהשוק, משקפי שמש בחינם בצבע כתום, דיסק און קי 128 מגה, דיסק און קי 256 מגה, דיסק און קי 512 מגה, הארד דיסק תקין, כדורגל אדום, כדורגל כרית, גרביים משומשות, גרביים חדשות, מעיל מאסיבי שעומד בקור של פולין, מזוודה של קלפי מג'יק (לא בשימוש), 6 מגירות עמוסות בחפצים שונים, מכתב אהבה שכתבו לי, דלת עם מדבקה "אין נגמר, תבוא מחר", ז'קט שחור, מעיל חום, חולצות וקפוצ'ון בית ספר (לא בשימוש), תעודה עם ממוצע גבוה של כיתה י"ב...
אני חושב שיש לי מספיק חפצים שתוכל איתם, להקדיש לי הקדשה.
וגם, אני אכתוב לך נאום חוצב להבות לאות תודה, רק תתן לי לכתוב אותו לפני שתקח את המחשב.
הלוואי ואזכה.