26-02-2007, 22:00
|
|
|
חבר מתאריך: 05.02.07
|
|
ידידות מסובכת...
טוב אז ככה.. אני פשוט אתאר סיטואציה ואתם לאט לאט תבינו למה הכוונה שלי, כי אין לי דרך אחרת להסביר את זה :|
נוכחים: דיד א', ידיד ב', אני.
קצת רקע: ידיד א' ו-ב' חברים טובים מילדות, ואני הכרתי אותם ככה בערך מלפני שלוש שנים בעקיפין, ז"א סיפרו לי עליהם ועם אחד מהם [ב'] הייתי בקשר באייסי ולא הכי סימפטתי אותו.. לפני שניים-שלושה חודשים הקשר בינינו התהדק יותר ועכשיו הם באמת ידידים שלי ולא סתם.. אנשים.
וככה זה הלך:
__מדברים על כל מיני דברים שונים ומשונים, צוחקים וזה..___
ידיד ב' [זה בהקשר לסיטואציה, אומר בצניות]: "בא לך לבוא איתי לאיזה כוס קפה?"
אני: "איחח קפה? תאמין לי עם כזאת הצעה זה לא כל כך ילך לך..."
ידיד א [דיבר בצורה רצינית לא בצניות]': "לא באמת, אם הייתי מזמין אותך לצאת איתי היית מסכימה?"
[אני מהרהרת לי בלב ואומרת לעצמי שוואלה יש מצב..]
אני: "תראה..."
ידיד ב' קוטע אותי ומסמן לי להגיד לידיד א' שהוא כבר הזמין אותי..
אני: "תראה, ___ הזמין אותי כבר.."
ידיד ב' : "כן ____ אתה צריך לחכות בתור"
העניין הוא שיש מצב טוב שדי נדלקתי על ידיד א', ויש לי תחושת בטן מטורפת שהוא היה רציני והוא שאל את זה כדי לדעת אם יש מצב בנינו או לא, ולדעתי אשכרה יש מצב בנינו..
אם מישו היה שואל אתכם דבר כזה: "אם הייתי מזמין אותך לצאת היית מסכימה?" ובלב הייתם חושבים שכן אבל שיא המתביישים להגיד את זה מה הייתם אומרים?
ונניח שהוא היה מזמין אותי לצאת.. איך הייתם מסכימים בלי להראות התלהבות יתר, כדי שאם זה לא ילך לא תדפק הידידות?
ואתם יודעים מה, יש מצב שהייתי אומרת לו "וואלה יש מצב" אבל חבר שלו היה שם ליד ולא נעים והכל.. אבל אם היינו רק שנינו יש מצב..
אוף אני מבולבלת.. מקווה שהבנתם את השאלה..
ד"א יש לי בעיה כזאת עם חברים ואהבה בכללי, אני ממש מפחדת מזה.. לא ברור למה אבל זה מפחיד אותי.. אבל נאי ממש סומכת על ידיד א' והכל...