אני המלצתי למשפחה שלי להגיע לסעודת פורים עם מוטיבים מבית חולים (רופא, אחות, שברים,פצעים וכיו"ב)
שונרא מאי 1992-מרץ 2006. R . I . P
בכל מקרה הזקן שטיפחתי יכול להספיק גם לתחפות של בחור ישיבה אז ההתלבטות בין שני אלה
אני מתחפשת לפרה - יש לי פיג'מה לבנה עם כתמי פרה שחורים במימדים אני כבר פרה ואת העטינים אני אשלוף החוצה
יש לי איזה רעיון, אבל אני לא יודעת אם יהיה לי את הזמן לממש אותו
אבל אני מבטיח תמונה אחרי יום חמישי. אולי אני אתחפש לעגל
שמוליק.................................................. ..............העוגות של שמוליק
פשוט מצאנו זוג תחפושות תואמות
"היו להם ארבעה מחשבים, להם הם קראו ג'ון, פול, ג'ורג' ורינגו. הם קנו מחשב נוסף, לו הם קראו יוקו, וארבעת הראשונים הפסיקו לדבר זה עם זה" ניל גיימן
יש לי שלוש כיפות אדומות בבית: אחת - אשתי; שניה - הילדה; ושלישית - סתם כיפה בצבע אדום.
אני כותב רק מה שאני יודע, או שאני חושב שאני יודע ואם אין לי מה להוסיף - אני שותק, מקשיב ולומד! © יוסיפון - על כל האמור בהודעה זו חלים כל כללי זכויות היוצרים הקבועים בחוק. לשם קבלת הרשאה להעתקה או לשימוש במידע יש לפנות אלי לדוא"ל yossifoon@fresh.co.il
שנה שעברה הייתי סתם פרה... והשנה.... אני פרת משה רבנו(ובעברית חיפשוית) אבא שלי המוכשר תפר לי תחפושת מהממת איך אני מחכה כבר לפורים יאוווווווווווווווווווווווווווו
תודה לפיינטבול