21-02-2007, 17:15
|
|
|
חבר מתאריך: 02.04.02
|
|
סיפורו של חייל.
הנה אני יושב, יושב כבר כמה ימים חסר שינה ומשרת את המטרה של אלוהים יודע מי. בגלל איזה חייל שלא היה לו את האומץ לעשות את העבודה כמו שצריך ורק "ניטרל" אותו. אותו, ילד פליסטיני בן 14 פלוס מינוס, וכבר הוא נחשב לסיכון מדיני בעיניי מדינתי שאותה אני משרת הרגע. המדינה שלי. זוכרים מה אתם עשיתם בגיל הזה? מעשי קונדס כמו גנבת פרי מחנות הירקות השכונתית או פילוח מסטיק בזוקה מהמכולת מתחת לבית לא הפכו אתכם לאויב המדינה, מקסימום הייתם מקבלים מכות מהמוכר אם היה תופס אתכם על חם. אני בספק אם הוא בכלל גנב דבר בחיו, אז מה כן היה צריך לעשות כדי לזכות ב"תואר הזהב" של סיכון חברתי כילד פליסטיני? אולי רק העובדה על היותו פליסטיני נותנת לגיטימציה לתואר? כמו שהיותי יהודי נותנת לגיטימציה לשאר העולם לשנוא אותי. עדיין, אני לא יודע מה הילד עשה, אני רק יודע מה שאני רואה מול העיניים. אני רואה ילד בן 14 שוכב במיטת בית חולים משותק מהמותן ומטה, נשמר ע"י 2 חיילים חמושים בנשק. זה אבסורדי! עזבו פוליטיקה בצד לרגע. זה לא משנה איזה שפה הוא מדבר או מה צבע עורו, לאף אחד אין את הזכות לקחת ממנו את הילדות. לא לצבא שלנו שאם לחייליו אין את האומץ להרוג ילד אז שלא ירו, ולא לכל אירגוני הטרור האיסלמים ששוטפים את מוחו מגיל 0. אל תדאג אחמדינג'אד הוא ישנא את ישראל לבד ובכוחות עצמו ברגע שירצה למצוא עבודה, לבנות בית או להקים משפחה. אז הוא יבוא אלייך לבד להתייעצות בלי שתשתוף לו ת'מות, עד תן לו לגדול בשקט!
כמעט אחרי שבוע באו להחליף אותי ואת חבר שלי עוד 2 חיילים חמושים בנשק. כדי לשרת את המטרה של אלוהים יודע מי, ולהגן עלינו מפני ילד פליסטיני בן 14 שמשותק מהמותן ומטה...
הועתק מבלוגו של עידן סמית' כוס קפה, תהנו!
|