16-02-2007, 15:14
|
|
|
חבר מתאריך: 13.02.04
|
|
עידכון Firmware (קושחה) ל- Aztech 600E
אהלן חברים,
יש לי את המודם הזה בערך שנה, והחלטתי לבדוק אם יש לו גירסה יותר עדכנית, מסתבר שהגרסה שיש לי היא הגרסה הראשונה שבזק יצאו איתה, לאחר חיפוש קצרצר בגוגל הגעתי לאתר הבא:
במצב שלי הייתי צריך את כל העדכונים מכוון שהגירסה שלי היתה יותר נמוכה מכל מה שמופיע שם, בכל אופן, כל מי שהגרסה שלו נמוכה מ - 38.68.1-001 אמור להתקין את שלושת העדכונים האלו, בסדר הבא:
- 38.68.1-001
- 62.2.2-003
- 62.68.2-001
בסוף התהליך מומלץ לבדוק שהכל בסדר, אגב למי שהתחיל כמוני הממשק ישתנה, אז לא להיבהל:
שימו לב!:
- חלק מהעדכונים דורשים התקנה של מספר קבצים בסדר מסוים, לפי ההוראות ולפעמים דורשים Reset למודם.
- בשום פנים ואופן אין לבצע את העדכונים מחיבור אלחוטי! אלא אך ורק מחיבור פיזי.
- לאחר כל עדכון ההגדרות מתאפסות לכן מומלץ לשמור את ההגדרות שלכם לפני שאתם מתחילים. בנוסף, אם הכתובת של המודם היתה שונה מ- 192.168.1.1, היא תתאפס בחזרה לכותבת הזו, אז לפני שאתם מבצעים את סעיף 5 תנסו לשנות את הגדרות הרשת שלכם.
- אני לא לוקח שום אחריות על התוצאות ועל הנזק שעלול להיגרם למודם שלכם, תסמכו עליי, אם אין לכם מושג מה אתם עושים אתם תהרסו לעצמכם את המודם.
- במידה והצלחתם לדפוק לעצמכם את המודם, אל תפנו אלי, תפנו לבזק ( מומלץ לא להגיד שניסתם לעדכן את המודם בעצמכם, עדיף לנסות משהו כמו "פגע לי ברק בבית, החשמל קפץ ומאז המודם הפסיק לעבוד" ).
בהצלחה!
נערך לאחרונה ע"י sofsof22 בתאריך 16-02-2007 בשעה 15:18.
סיבה: עיצוב
|