לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-02-2007, 12:51
  sdfg sdfg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.06
גאידמק: "טוטו תמוז הוא הדגל והסמל של המדינה"

הבעלים של בית"ר ירושלים, ארקדי גאידמק, כועס על משרד הפנים שלא העניק אזרחות לטוטו תמוז. גאידמק תקף את ההחלטה בשיחה עם ynet: "לדעתי זה לא נורמלי לא להעניק לטוטו תמוז אזרחות. הוא הגיע לישראל כילד ומכיר רק את התרבות העברית, זוהי השפה היחידה שלו ואין שום מדינה אחרת בעולם שהוא יכול לקרוא לה המדינה שלו חוץ מישראל".

"טוטו כמעט נולד פה וזו המולדת שלו", המשיך גאידמק לסנגר על הטאלנט שלו. "הוא השחקן הכי טוב בנבחרת ישראל ומייצג את הדגל של המדינה לפני מיליוני אוהדים בעולם. הוא הדגל והוא הסמל של ישראל כאשר הוא משחק. זה נזק גדול לתרבות הישראלית לא לתת לו אזרחות ולא מובן לי מדוע. הרי לא מדבר על גיור, אלא על אזרחות. לדעתי אנשי משרד הפנים לא נהגו באחריות כאשר לא הגנו על הצדק ועל האינטרסים של ישראל".

כשנשאל מהי, לדעתו, הסיבה להחלטת משרד הפנים, השיב גאידמק: "האיש הצעיר הזה לא עשה שום דבר רע כדי שלא ייתנו אזרחות. להיפך. אני לא יודע מה לחשוב, אולי זה בגלל שבית"ר ירושלים שייכת לי. אני לא יודע אם הוא היה מקבל אזרחות בקבוצה אחרת, אבל יש הרבה זרים ברמה גבוהה בכדורסל ובכדורגל שלמדינה יש אינטרס לתת להם אזרחות. הוא ישראלי אמיתי, אז הם באמת לא יכולים להסביר את ההחלטה שלהם".

על זכייתה של הפועל ירושלים בכדורסל בגביע המדינה אמר גאידמק: "אני מברך אותם על ההופעה הנהדרת ומאוד גאה בהם. אני חלק מההישג הזה, כי תרמתי קצת לניצחון הנהדר הזה. דני קליין דיבר איתי אחרי הזכייה ובירכנו זה את זה ב'לחיים'".

ynet
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:56

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר