05-02-2007, 23:17
|
|
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה
|
|
חבר מתאריך: 06.12.04
|
|
תשמע, אני לא צריך לזכור. אני מחזיק אצלי במחשב סיכומי אימון עם נתונים לגבי כל צלף. זה משהו שאני עושה ב-3 השנים האחרונות בצורה אינטנסיבית מאוד. אני ברגעים אלה ממש, מסיים לכתוב תכנית אימון צלפים שיתקיים עוד כמה חודשים.
אני לא יודע בדיוק מה עברתם בקורס, אבל התוצאות האלה עלובות. באמת עלובות. אלה תוצאות של אימון ההסבה של הצלפים שלי ל M-24, ומאז הם רק עלו.
הנקודה השניה קשורה לפתיחה שלך, והיא די תבוסתנית ומרגיזה:
ציטוט:
זה לא כזה בסיסי כשלא מתרגלים מספיק ואין בכל בסיס "ממי" שאפשר להתחיל לטווח בפלאחים בטווחים שונים להנאתנו
|
על זה אני אומר בולשיט.
תשמע ותשמע טוב. אני משתייך לחטיבה שנמצאת אי שם בתחתית סדרי העדיפויות של הצבא. מבחינת ציוד, אנחנו מקבלים ציוד שאתה תחטוף התקף לב אם היה לך כזה וכנ"ל לגבי סדרי עדיפויות באימונים.
עוד דבר שאנחנו צריכים לדאוג לו, אתה בכלל לא מכיר, וזה תשלומי ימי מילואים. בסה"כ הצרות שלי הרבה, הרבה יותר גדולות ממישהו שנמצא בגדוד ובמיוחד ביחידה מיוחדת.
ועדיין אנחנו מצליחים להשיג אימונים. עדיין אנחנו מצליחים להשתחל למדור צלפים לאימונים, או לסגור שטח אש בתע"מ ליום ירי. זה תירוץ מרגיז, כי אין שום סיבה שלא תצליחו לסגור שטח אימונים. אין שום סיבה שלא יהיו לכם פלחים או מטרות מגיבות. היתרון היחיד של מדור צלפים הוא במטווח ירי בתנועה - כל השאר אפשר לארגן בכל שטח אש בארץ!
זוהי אזלת יד, בינוניות, איוולת, הפקרות וכל מילה אחרת שאני יכול לחשוב עליה. יש כאן רשלנות פושעת של מפקדים ואדישות של חיילים בנוגע למקצוע שלהם.
תגיד לי, לא מפריע לך? לא מפריע לך שהרמה המקצועית שלך כצלף כ"כ נמוכה? לא עושה לך צרבת?
בתור מילואמניק, שיודע להעריך טוב מאוד אימונים ונדירותם, אני מתפלץ לשמוע דברים כאלה, בחיי.
פשוט עצוב ומרגיז.
Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht
I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -
|