04-02-2007, 00:34
|
|
|
חבר מתאריך: 25.07.03
|
|
אתה צודק, זאת אכן ניגודיות סטטית...
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי kingshay שמתחילה ב "ניגודיות אמיתית? אתה בטח מתכוון לניגודיות הסטטית..."
בכל מקרה גם אם הנתונים יהיו זהים לחלוטין גם במציאות המסכים לא ייראו זהים כי הנתונים המפורסמים לא מספיקים. יש המון נתונים שאנחנו לא מודעים להם ולכן אנחנו מתעלמים מהם. כמו למשל זמן תגובה של המסך לכל צבע ספציפי. חוץ מזה, אם כל הנתונים יהיו זהים אז גם המסכים עצמם יהיו אותו מסך בדיוק - כל שינוי במסך גורר תצוגה אחרת...
מסך בוחרים בעיקר ע"פ העיין וטעם אישי אבל לא רק. מסך בוחרים גם ע"פ המלצות, תנאי שירות, מחיר (טוב נו.. זה ברור) וכן, גם ע"פ נתונים. מסך של חברה מוכרת כמו LG של 12MS לא משתווה בחיים ל 2MS. אתה יכול לבחור להתעלם מנתונים כשהם קרובים. נגיד 2MS מול 4 או 6 אפילו.
בד"כ אתה מפצה על אי הדיוק של סקירה/נתון/עיין בעזרת שני הגורמים הנותרים ולפי המחיר.
באופן כללי אבל אתה צודק. נתונים זה לא הכל וחשוב שאנשים יבינו את זה. אני בהחלט מסכים איתך שצריך ללכת לחנות, להתרשם ולראות מה אתה מעדיף. לפעמים הנתונים לא אומרים הרבה.
לגבי המסך החדש של LG, זה המסך עם העיצוב המשונה עם הדבר העגול הזה בבסיס? אם כן, הוא גם, כמו ה 1970HR, מבוסס על פאנל TN הדיי נוראי. יש פאנלים הרבה יותר טובים פשוט קצת יותר איטיים ויקרים ממנו. הרעיון שלהם הוא בעיקר זוית צפייה וצבעים אמיתיים. אם אתה רוצה מסך עם פאנל כזה וגם מהירות זה אומר הרבה כסף...
בכלל אני חושב ש LCD זו לא ה-טכנולוגיה. נחכה נראה מה יש לSED להציע ואח"כ לטכנולוגית הלייזר שאני לא זוכר את שמה ואת הרעיון שלה אבל שמעתי שהיא מבטיחה הרבה...
בקיצור, נחייה ונראה וסליחה על החפירה
|