![ישן](https://static.fresh.co.il/images/vBulletin/statusicon/post_old.gif)
14-02-2005, 15:44
|
|
|
חבר מתאריך: 03.11.01
הודעות: 6,764
|
|
אני מכין עכשיו....
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי Big Joe שמתחילה ב "תמיד מוכן לשמוע. ויש לי קירש שוייצרי מקורי בבית... :)"
ל4 מנות , אתה מכין
800 גר טל העמק/רוקפור/אמנטל/גלעד.
4 כוסות יין לבן , קירש , שום , חמאה , מלח , פלפל לבן , מוסקט , בגאט.
לחתוך את הגבינות לפרוסות דקות דקות .
לשפשף את פנים הסיר עם השום.
להמיס את החמאה.
לשפוך את היין לתוך הסיר ולחמם ( על אש קטנה ) עד שתראה קצת קצף לבן.
להוסיף באיטיות את הגבינות ולערבב כל הזמן , עד להתחה של כל הגבינות.
להוסיף את הקירש.
כאשר הכל מוכן , להעביר לכלי של הפונדו , ולדאוג שכל הזמן הכלי ישאר חם
חתיכות קטנות של בגאט ו.........בתאבון.
_____________________________________
Your signature did not follow Fresh's signatures policy, therefore it was automatically erased. Please see the E-Mail which has been sent to you, to learn how to fix this.
|