26-07-2005, 00:03
|
|
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות
|
|
חבר מתאריך: 07.04.02
|
|
|
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי u-367 שמתחילה ב "וואלה אחי .. פגעת בי בחיי ...כמה בלאגן בתגובה אחת ?!"
ככל הידוע לי צוות פרידמן היה הצוות האחרון הפעיל ביחידה
אני לא חולק על רשימת העברות הצוותים שהבאת, לא ירדתי לרזולוציה הזאת.
יכול להיות שנלקחו לDCO, עובדתית הם היו בידי השו"פים ולא בידי צה"ל.
טרנזיט ולא טרנספורטר? התמונות (שהפלשתינים צילמו והופיעו בעיתוני ישראל, חפש בבית אריאלה) מוכיחות אחרת.
בקטע של המשימה, העדפתי לפרט את מה שהופיע בעיתונות ולא את המשימה האמיתית.
חאן יונס או ארז? לא סגור על פרטים, שוב אני מפנה אל העיתונים (שככל הנראה התבססו על "מידע בשם הכתב" שהגיע מדו"ץ).
מלבד לקיחת כלי הנשק לא נעשה להם דבר...מלבד לקיחת כלי הנשק...מלבד לקיחת כלי הנשק... מלבד לקיחת כלי הנשק...!!!
פאדיחה?
שניים-עשר חיילים ישראלים, מסוערבים, מיחידה מובחרת, נלקחים בשבי (ולא משנה כמה שש-בש שיחקתם שם, זה עדיין שבי) ע"י הכוחות המרושלים של נאסר יוסף שלא מסוגלים לטפל בסיכסוכי שכנים, כל זה אחרי חטיפת נחשון וקסמן. שניים-עשר לוחמי עילית מול שניים, שלושה או ארבעה שו"פים מהיחלב"ע!
עובדתית המקרה הוצג, מחוץ ובתוך הצבא, כפאדיחה והפאדיחה סיפקה תרוץ לסגירת היחידה. אגב, את התירוץ הזה חיפשו הרבה זמן.
אני אזכיר לך ארועים אחרים שבהם חיילים מסוערבים בודדים (ארבעה, אם אני זוכר נכון) שנחשפו, השתלטו על רכב פלשתיני ויצאו החוצה?
(קרה גם בשימשון וגם בסיירת רימון)
חשבתי פעם לכתוב ספר על היחידה... אולי אנחנו מתחילים אותו עכשיו