לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2007, 17:22
צלמית המשתמש של RoseQuartz
  RoseQuartz RoseQuartz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי pini240 שמתחילה ב "[font=Verdana]אל תיתן כותרת..."

אל תכתוב סתם תגובות
אם אין לך מה להגיד, אל תכתוב
מה אהבת בראשונה? מה פחות אהבת בשניה?
ניר לא פה מהיום, אתה יכול להירגע.

באשר לתמונות-
אהבתי מאד את שלושתן.

בראשונה הצבע האדום שולט ונעים. המבט שלה קצת צובט, וזה למעשה טוב.
הדבר היחידי שחבל זה שעומק השדה לא מושלם. עוד טיפה והיינו רואים גם את העין השניה.
הבוקה נקיה ונעימה גם היא.

השניה פחות בסגנון שאני אוהב, אבל הביצוע יפה. הש/ל לא רע, אולי יותר מדי אפור בגלל הפנים (ואי אפשר לעשות עם זהיותר מדי), והיה נחממד לראות את זה בצבע.
אני בטוח שהוא היה שמח לתמונה הזאת

השלישית האהובה עלי, בעיקר בגלל החיתוך.
חבל ששוב לא רואים את העיניים. אבל המבט והמרקם מצויינים, שוב מאד צובט.
השעון והעגיל שם מאד מוסיפים,
תמונה מעניינית.

יש אווירה קצת כבדה בשלושת התמונות. אני אוהב את זה.
יפה ניר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2007, 02:11
צלמית המשתמש של RoseQuartz
  RoseQuartz RoseQuartz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.02.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "לטל יש בעיה עם התגובות בפורום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Narxx
לטל יש בעיה עם התגובות בפורום הזה באופן כללי.
הוא אוהב תגובות ארוכות, מפורטות עם הרבה מילים וביטויים מעולם הצילום.
אתה פשוט אמרת שלא אהבת, וזו זכותך...
פשוט בקבוצה של שלומי נותנים הרבה משקל לתגובות יותר מושקעות והוא היה רוצה לראות את זה גם פה. זה הכל. זה לא אישי.

לפעמים אתה ממש מדהים אותי. אבל ממש. יש לך ממש חוצפה לפעמים, ובלי שום הצדקה.
מישהו מינה אותך לדובר שלי? מה זה השטות המגוכחת הזאת? "לטל יש בעיה עם" "הוא אוהב תגובות כאלה וכאלה" "בקבוצה של שלומ בלה בלה בלה" "טל הוא זונת-צומי" "טל רוצה להגדיל את המונה" בלה בלה בלה בלה.. אתה ממש חוצפן. מה זה החוסר כבוד הזה? אמרתי לך פעם משהו, חוץ מזה שאתה אוהב להתווכח? תהיה לי בריא, אין לך גבול. מה זה השטות הזאת?

אז ככה: טל אכן אוהב תגובות ענייניות. אבל זה בכלל לא העניין במה שטל כתב, וכבר מזמן (ראה בדיוק את האשכול שצירף לקוקו) טל הפסיק להתעסק בשטויות האלה. דווקא באשכול ההוא טל די הסכים איתך, וטל מבין את הלך הרוח בפורום ואת הכיוון שלו. אין לטל בעיה עם זה. אבל............................................... .................................................. .... לטל יש בעיה כשמישהו מגיב בצורה קטרנית למשהו, למשהו שנראה לו לא ענייני, ועושה את זה בצורה עוד פחות עניינית ותורמת.

אתה צלם יקר, ועזרת לי הרבה פעמים בפרטי. אבל ראבק, למה צריך להכניס גם את השטויות האלה שלך? למזלי, אני יודע שזה לא אישי, ושיש לך בעיה בין אישית עם רב האנשים. אז בהצלחה עם זה.
לילה טוב, אתה לא בסדר. ויותר מכל זה, אתה סתם הורס אשכולות ככה, והפעם את האשכול היפה מאד של ניר. אם כן יש לך בעיה אישית עם מישהו, זה בטח לא המקום לכתוב הנפצות זולות שכאלה.

נערך לאחרונה ע"י RoseQuartz בתאריך 05-01-2007 בשעה 02:23.
ישן 05-01-2007, 02:28
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי RoseQuartz שמתחילה ב "[QUOTE=Narxx]לטל יש בעיה עם..."

דבר ראשון תרגע.
דבר שני, תקרא את האשכול של זיו בנוגע לתאורית העדר. הכל רשום שם.
חבל לחזור על דברים, וחבל לצעוק על אנשים בפורום רק בגלל שאתה לא אוהב את צורת ההתבטאות שלהם, על אחת כמה וכמה שסגרנו (פחות או יותר) באשכול ההוא שאין מה לעשות עם זה, זה המצב וככה הוא גם ימשיך.

אגב, גם בקבוצה של שלומי, עדיין יש "מחזק!" "לא אהבתי" וכו', אף על פי שהם מנהיגים שם סלקציה וחיזוק תגובות מושקעות (נבחרות).

טל, אני לא אוהב שאנשים יורדים פה על אנשים אחרים, במיוחד כשמדובר בוותיקים מול חדשים וכו'.
אם לא אהבת את התגובה שלי לעמוס עליך, אני שמח מאוד כי זה בדיוק שירת את האינטרס שלי, בהדמיית התגובה שלך אליו.
תן לאיש להתבטא כפי שהוא מסוגל. אל תסתום לו את הפה רק בגלל שהוא לא יודע להגיד מה בדיוק מפריע לו או חסר לו בתמונות.
אתה לא מגיב פה הרבה בפורום. אמנם תגובות שלך כמו התגובה הנוכחית, מפורטות ואיכותיות, אך בכל זאת, יש לאנשים את הזכות ואת הרצון לזרוק תגובה של שתי מילים.

גם אצלי, יש ארסנל תגובות של 1000 מילים, וארסנל הגדול פי שבע של תגובות בשתי מילים.
אני תמיד אוהב לעזור, ואתה יודע את זה. אין לי שום בעיה בין אישית, להיפך - הרגע חיזקתי את הקשר שלי עם עמוס ע"י כך שעמדתי לצידו והראתי לכולם שגם לו מותר להגיב בשתי מילים, אפילו שטל רוזן לא ממש אוהב את זה.
בנוגע אליך, אני בטוח שלא תעלב מקצת ציניות שלי (בעיקר אחרי מה שעברנו), וגם אם כן נעלבת, זה רק מעיד על האופי האמיתי שלך

בחברות, ובסובלנות

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2024 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר