31-12-2006, 14:55
|
|
|
חבר מתאריך: 02.12.06
|
|
אוקיי אז...
למה הם בכלל עושים ועדה בשביל זה? הרי יש להם את המכתב, מה הם רוצים ממני? מה יש בועדה כזאת? האם הם בודקים אותי רפואית? אני כבר הכנתי מערך של ויכוח איתם
1. הצבא יודע שיש לי כוויות קור ושלי לא שונות משל מישהו אחר שאין לו אישור מראומטולוג. יחס שיוויוני במדינה דמוקרטית, לא? אם הצבא מתייחס לכוויות קור כסעיף, מדוע להוריד פרופיל רק אם יש אישור רפואי? זה אבסורד ולא הוגן בשבילי ובשביל כל האחרים.
2. אמצע ינואר, אין לי כוויות קור עדיין, אינדיקטור לחומרת הכוויות הקור וליכולת שלי להתנהל איתם.
3. אני רוצה להתגייס ליחידה קרבית, ובהתחשב ב"בעיה הרפואית" שיש לי, אני אפילו מוכן להתנחם ביחידה לא "מובחרת", כלומר גולני, גבעתי וכו'. אני בשום פנים ואופן לא רוצה למיין דפים למשך שלוש שנות שירות, ואני מעדיף אפילו לא להתגייס בכלל.
4. דעת המומחה עצמה היא לא דעה אובייקטיבית. המומחה לא מכיר אותי, הוא לא רופא משפחה, ולכן הוא לא מכיר את חומרת כוויות הקור (ועל כן על הצבא להתייחס אליהם כפי שהוא מתייחס לכל שאר כוויות הקור), הדעה עצמה נכתבה לאחר שאימי הפעילה לחצים על הרופא. הרופא ידע מהי מטרת המכתב הזה ולכן פעל בתמים כדי לעזור לנו, כלומר הרופא עצמו פעל ע"פ אינטרסטים.
אם הם בכל זאת לא יסכימו ויגידו שיש להם פה דעת מומחה והם חייבים לפעול על פיה אז אני שוב אצביע על כמה כל זה אבסורד. המכתב כבר בידם, מה מטרת כל ה"ועדה" הזאת אם אני לא יכול לשנות כלום? הם מוזמנים לבדוק אותי רפואית אבל אם כל העניין פה הוא לפעול ע"פ המכתב, למה הם בכלל זימנו אותי והעירו אותי בבוקר.
כל זה בהנחה שהם בכלל יתנו לי לדבר.
|