09-02-2005, 21:26
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
מה אני אגיד לך...
למעלה בתחילת הדף תראה אשכול שנקרא דבר המנהל . כל גולש שמתחיל לכתוב פה מתחייב (אמור בתאוריה) לקרוא אותו לפני שהוא מתחיל לכתוב . והאשכול הזה מדבר באופן מאוד ברור ודי מובן על ב"ש . זה שלא כל אחד עושה את זה זה חמור מפני עצמו . אשכול הזה הוא עוגן וזה מספיק . למרות זאת , כל אילו שפותחים כל פעם דיון על ב"ש הם אנשים שהנגיעה בנושאי הפורום ובפורום עצמו היא מאוד קטנה , ולרוב כל מה שיש להם זה להוכיח את טעותם של אנשי הפורום .
בקשר לתמונות - אם היה בהם משהו בעייתי , אתה חושב שהם היו נשארים ? פעם אחד מישהו פה פרסם תמונה של מפת קוד , והתמונה הזאת נעלמה בזמן מאוד קצר תוך נזיפה בגולש . אי אפשר לעצור אנשים מלפרסם שטויות , אבל פה זה לפחות בין המקומות היחידים שיש על זה בקרה (תראה את האסון של אתר בשם חברה , או מקומות אחרים שלא רוצה להזכיר אותם) . עם כבר , אז "כדי" שאנשים יפרסמו את השטויות שלהם פה , איפה שזה יכול להיעצר , ואנשים יכולים להבין את הטעות שלהם (חס וחלילה אני לא מצדיק ומעודד פרסום ידיעות ותמונות שעוברות על ב"ש ) . אף אחד לא מעודד את אותו הבחור לפרסם את התמונות של האח שלו , אבל אין שום דבר פסול בהם , והעובדה שהם נשארו . מה ומי שלא צריך להשאר , לא נשאר ובזה אני סומך על המנהלים של הפורום . וכנ"ל גם לגבי גשר הגלילים , שאני עד עכשיו שובר את הראש ומנסה להבין מה הבעייה בתמונה שלו , או איך לפי התמונה אפשר להבין איפה הוא נמצא עם כל התמונות לווין (אולי תסביר לי בפרטי, במגבלות ב"ש כמובן ) .
אני מסכים איתך שצריך לעשות את הסינון של השטויות שנכתבו ולהעלות את הרמה של הפורום , ואכן לפעמים לוקח קצת זמן עד שהדבר שעובר על ב"ש נמחק . זה בעייה אחרת שלא תמיד יש למנהלים את הזמן , ואני מאמין שצריך להתחיל בפעולות יותר אגרסיביות משננקטו עד עכשיו , אבל זה בין המנהלים . בסך הכל , עוד אשכול על הנושא (ותסכים שהאשכול לא הכי מרשים , גם בדוגמאות שלו וגם בדברים אחרים) לא יעזור כשמישהו פתאום יעלה לו השטן לראש לפרסם מה שלא צריך . בסך הכל צריך להתחיל לעקוף יותר את דבר המנהל וכל מיני עוגנים אחרים .
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 09-02-2005 בשעה 21:30.
|